Kelkáposztás csirkemell recept




közepes fej kelkáposzta
egy egész csirkemell
pici köménymag
pici bors
só
fokhagyma
főzőtejszín
olívaolaj
teljes kiőrlésű liszt
A Kelkáposztás csirkemell elkészítési módja:
A húst kockákra vágjuk és kevés olívaolajon megpuhítjuk esetleg meg is piríthatjuk kicsit. A kelkáposztát összevágjuk amíg készül a hús. Ha kész a husika akkor rátesszük a kelkáposztát meg kevés vizet,sót,borsot,köménymagot és a fokhagymát! Ha majdnem átpuhult már teljesen akkor rakjuk rá a lisztet és jól összeforgatjuk 2-3 percig így kevergetjük,majd ráöntjük a főzőtejszínt. Így kevergetjük 5-7 percig és kész is van!
Nekem ízlik,remélem nektek is fog!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Nyokedli23, 2010. márc. 18. 16:15
A kelkáposztás csirkemell elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.