Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Rakott-sajtos csirkemell recept

Rakott-sajtos csirkemell recept

A Rakott-sajtos csirkemell hozzávalói:
*csirkemell
*trappista sajt
*bacon
*gépsonka
*teföl
*tojás
*liszt
*só
*bors


A Rakott-sajtos csirkemell elkészítési módja:
************************************************** A csirkemellet felszeletem,sózom,borsozom,kicsit kiklopfolom. Jénai tálba vagy akár tepsibe rakok 1sor bacont,ráreszelek sajtot,a csirkemell szeleteket lisztbe és tojásba forgatom és a sajtra fektetem,megkenem tejföllel,rá 1sor gépsonka,majd megint sajt. Ezt ismétlemmég a hús el nem fogy. A tetejét beborítom baconnel ,megkenem tejföllel és ráreszelem a sajtot. Sütőben süt. Rizzsel,hasábbal tálal. **************************************************

************************************************

Én ma annyit változtattam rajta,hogy füstölt sajttal csináltam,illetve nem forgattam be a húst most tojásba-lisztbe,csak sóztam borsoztam.
Ja,és bacon hiányában vékonyra szelt füsölt szalonnát raktam bele,de a tetejére nem raktam. Nyáron kipróbálom ugyancsak füstölt sajttal,csak rakok bele egy sor paradicsomot is.
A gépsonka is kihagyható.


Jó étvágyat!

*************************************************


Kategória: Húsételek receptjei


A rakott-sajtos csirkemell elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook