Rakott-sajtos csirkemell recept
A Rakott-sajtos csirkemell hozzávalói:*csirkemell
*trappista sajt
*bacon
*gépsonka
*teföl
*tojás
*liszt
*só
*bors
A Rakott-sajtos csirkemell elkészítési módja:
************************************************** A csirkemellet felszeletem,sózom,borsozom,kicsit kiklopfolom. Jénai tálba vagy akár tepsibe rakok 1sor bacont,ráreszelek sajtot,a csirkemell szeleteket lisztbe és tojásba forgatom és a sajtra fektetem,megkenem tejföllel,rá 1sor gépsonka,majd megint sajt. Ezt ismétlemmég a hús el nem fogy. A tetejét beborítom baconnel ,megkenem tejföllel és ráreszelem a sajtot. Sütőben süt. Rizzsel,hasábbal tálal. **************************************************
************************************************
Én ma annyit változtattam rajta,hogy füstölt sajttal csináltam,illetve nem forgattam be a húst most tojásba-lisztbe,csak sóztam borsoztam.
Ja,és bacon hiányában vékonyra szelt füsölt szalonnát raktam bele,de a tetejére nem raktam. Nyáron kipróbálom ugyancsak füstölt sajttal,csak rakok bele egy sor paradicsomot is.
A gépsonka is kihagyható.
Jó étvágyat!
*************************************************
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 3a903e18a5, 2010. márc. 17. 19:36
A rakott-sajtos csirkemell elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.