Keksz recept


50 dkg liszt
20 dkg margarin vagy vaj
20 dkg cukor
1 cs. sütőpor
4 tojás
A Keksz elkészítési módja:
A tojásokat a cukorral habosra keverjük, a lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, végül az egészet összekeverjük és keksz sütőben kisütjük. Sütési idő 2- 3 perc.
Cukor helyett használhatsz folyékony sütésálló édesítőszert, keverd el a tojásban.
Vigyázat a sütésnél ha sütőben sütöd, nagyon gyorsan sül!
Ha nincs keksz sütőd akkor fél cm vastagságúra nyújtod és formára vágod vagy szúrod.
Dobozban akár hónapokig is eláll.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Krisztinika, 2007. aug. 31. 07:31
A keksz elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.