Kedvezményes nyelvtanfolyam 60 óra=17 ezer Ft, átverés? (tudásbázis)
Azt írják, hogy alapítványi pénzből finanszírozzák, ez eddig még reális is lehetne, mivel 'Megoldások Országos Egyesületének' hívják magukat, ebben az esetben azonban nonprofit módon kellene működjenek, tehát nem kereshetnének lovettát a sulin.
Érdekes, hogy az egyesületről viszont semmit nem találni a neten, ha uniós pénzt nyertek volna el, azt ki kéne, hogy dobja a Google.
Nem mondom, hogy tuti átverés, de ha nekem a féltve kuporgatott kis pénzemről lenne szó, tuti utánaérdeklődnék először náluk, aztán a kapott infó birtokában valami minisztériumnál vagy a cégbíróságon, hogy tényleg nonprofit módon üzemelnek-e, és tényleg nyertek-e pályázati pénzt.
Ha meg nem kuporgatott kis pénz, akkor szépen rendesen magántanárhoz mennék, ott lehet rendesen nyelvet tanulni.
Nem feltétlenül átverés. Lehet tanítványcsalogató. Ha kevés a jelenlegi tanítványuk, akkor indítanak "óriáscsoportot" kevés pénzért. Sok kicsi sokra megy, anagycsoportból sok diák kikopik, így a többiek se elégedetlenek és akik maradnak, azok lehet h majd még ott maradnak több nyelvtanfolyamra is. Elkezdenek ragaszkodni az iskolához, v tanárhoz és akkor jöhetnek a normál áras csoportok.
Legalábbis ahol én dolgoztam nyelvsuliban ott ezt csinálták. Amire viszont figyelj, h nagyon sok nyelviskola az utcáról szedi össze a tanárait... tehát ha nem vagy megelégedve a tanárral, beszéld meg a többiekkel és cseréltessétek le, ne hagyjátok magatokat. A nyelvsulik képesek "gagyi"tanárt berakni, aki olcsóbban vállalja a csoportot.
Én is kiszámoltam, de ez átverés lehet? Mivel semmit sem hallottam itt az interneten sem róla.
Persze gondolom nem 5 főt tanítanak, hanem sok emberrel egyszerre, hogy több pénz jöjjön be?
Van honlapjuk is: www. kedvezmenyes-nyelviskola.hu
Szórólapokat osztogattak, így figyeltem fel rá. Angol, német, olasz, olasz spanyol, francia nyelven.
Bp-en öt éve indult először, most Pécsen is indul.
Átverés?
Tapasztalatok?
283 ft-os órabér, egy takarítónő órabére alatt?
use with caution! :D
További ajánlott fórumok:
- CSOK 2016 - Családi otthonteremtési kedvezmény
- Emelt családi pótlékkal járó kedvezmények
- 26 éven alattiak kedvezménye
- Családi kedvezmény 2011
- Kell-e lakáshitelhez, minden eddigi bejelentett állandó lakás helyrajzi száma, ha valaki kedvezményes hitelben részesül?
- 3 gyerekre milyen kedvezmények járnak?(utazás, étkezés, tankönyv, adó)