Kecskeméten babázni (beszélgetés)
Szia!
Én őket ajánlom: [link]
házhoz jönnek, a kislányomnak 4 hósan lőtték, anti allergén szép fülbevalóik vannak.
Sziasztok!
Tudnátok nekem abban segíteni, Kecskeméten hol tudnék a 6 hónapos kislányomnak fülbevalót belövetni biztonságosan?
Előre is köszönöm a segítséget!
Megyünk is, érdeklődtem is Cilánál az úszásról, csak most beteg a babám, megvárom, amíg minden rendben lesz vele. Orvosi igazolást kellett vinnetek?
Te vettél fürdőrucit, vagy csak úszópelenka elég?
Hol érdemes ezeket beszerezni?
Köszi előre is!
Sziasztok, felhívtam a Széchenyiváros részönkormányzatát ahol egy képviselő annyit közölt velem, ez már régi probléma és állítólag KRESZ szabály tiltja, h a bejáratnál zebrát létesítsenek. Kérdeztem, h akkor megoldás?....válasz:"megoldás az lenne csak pénz kell hozzá, mindenhez pénz kell." Utána nézek ennek a szabálynak és próbálok még érdeklődni. Nem tudok róla, h történt-e már ott baleset (és ne is történjen!!)de miért kell ezt megvárni?Vagy akkor sem lép majd senki?
Serry,igen én már találkoztam az oldallal esetleg nekik is írhatnék ez jó ötlet. Talán foglalkoznának a problémával.
Suny81, mi járunk babaúszásra nagyon szuper. Egy külön kis teremben van, így ott tényleg csak a babák és a szülők vannak a vízben. Az oktató csaj nagyon jó fej, sztem érdemes menni.
Szia Ani!
Én is támogatom az ötletet, tényleg katasztrófa ott átkelni az úton. Ha elkészülne a zebra, mi is gyakrabban járnánk oda. Emma jól van?
Valaki jár itt Kecskeméten babaúszásra? Mi jövő héten szeretnénk elkezdeni.
Ismeritek?
Baba Bár, Bács-Kiskun megyei online babamama portál (bababar.hu)
Szia, közben találtam még egy tornát itt a Széchenyivárosban:
Igaz ez 6 hónapos kortól van, de gyorsan elrepül az a pár hónap. Mi a héten voltunk először és nagy jóóó szóval lehet, h a végén ennél maradunk.Változatos és nagyon sok mókázási lehetőség van.Nagyon élvezte a leányzóm:). Itt az első ingyenes utána pedig 1000 Ft/90 perc. Az ötpöttyben is voltunk már és igen ott 1400Ft/alkalom.Ott is kedves a hölgy aki tartja. Nektek egyelőre az lenne jó mert ott egészen pici babák vannak. Mi is 3 hónaposan kezdtünk oda járni.
Vmikor már tényleg összefuthatnánk a parkban:)
Szia!
Bejelentkeztünk mi is, már csak 1 főt kell toborozni és indulhatunk is tornázni! Jujj de jóó!! Gyerünk, gyerünk kecskeméti kismamák! Ha valaki még jelentkezik, akkor ő már 5 másik főnek is örömet szerez! Gyerünk! Aki hallja, adja át!
Köszi!
Szia!
Éppen a héten érdeklődtem utána, az Ötpöttynél péntekenként 10:30-tól van baba-mama torna, én úgy gondoltam, megpróbálom, hogyan bírja a kicsim. Már elmúlt 3 hónapos, eddig nem vittem még közösségbe. Ez az Aranykapu amiről te írsz hol van és mennyibe kerül? Az Ötpötty 1400/alkalom. Én szívesen mennék valahová. Írj! Köszi! Üdv!
Szia!
Sajnos ma már nem volt túl jó idő, szeles nagyon, ma nem is vittem ki Lilit. Hétvégén mamiékhoz utazunk, remélem jövő hétre visszatér a jó idő, és akkor mi is kimegyünk majd a dombhoz.
Hol vannak ezek a foglalkozások, ahová Ti jártok, és miket csináltok, hogyan tetszik Neked? A babamasszázs hasznos lenne, mert Lili kb. 2 hete nagyon nyűgös, hasfájós lett, biztosan segítene rajta, megnéztem a honlapot, fel fogom keresni őket.
Sziasztok!
Jó gyermekorvost tudtok ajánlani Kecskeméten?
Köszönöm előre is!
Sziasztok!
Kislányom, Liliána most lesz 6 hetes. A babaklubba milyen idős kortól érdemes menni? Milyen foglalkozások vannak ott? Van/volt valamelyikőtöknek hasonló korú babája, aki hasznos tanácsokkal tudna ellátni minket? Mi januárban költöztünk ide, nem tudom hová érdemes kimozdulni ilyen picurkával.
Baptista imaház: Eü szakközepet tudod? A mögött a Pajzs patika mellett
A Szent Család Plébánia meg a Spár mögött a Bólyaival szemben.
Vannak családi napközik is.. de arra nekem is rá kéne keresnem.