Létezik hogy Kecskemét környékén 400 000 Ft a hamvasztásos temetés? (tudásbázis)
Nálunk ez aktuális...most intézünk hamvasztásos temetést 270 ezerbe kerül.
A sírhely megvan, csak a legszükségesebbeket kértük, még fejfa se lesz, nem lesz benne újságban. Ami nagyon felháborító meg kell venni a koporsót, és fizetni kellett 20 ezret a patológián. A Felöltöztetésért és halottkozmetikáért...ez kész rablás...mivel hamvasztva lesz mi úgyse látjuk se a koporsót se hogy kisminkelték -e...szerintem egyik se lesz és elkérnek egy csomó pénzt!
Csak az hogy levetkőztetik 5000 Ft volt.
Mintha nem lenne elég baja az embernek még ilyenkor jobban lehúzzák,amúgy idén ezek a dolgok is drágultak.
Anyukám hamvasztásos temetése került 260 ezer ft-ba idén lesz 5 éve hogy elment. :(
Létezik. Apukámé 2007-ben volt 370 ezer, urnás. Attól is függ, milyen az urna hely, (olcsóbb, ha falba teszik, drágább, ha urnatartó oszlopba, mert akkor az csak az ő helye).
Szóval, simán lehet most 400 ezer.
Igen, sajnos létezik. Amúgy rengeteg és felháborító. Az urna elvitele kb. húsz métert 20 ezer forint volt nekem öt éve, a kápolna környékének felsöprése 18.... pofátlanul sok. Nem is potyogott semmi a koszorúkról.... ár is attól függ,hogy milyen szolgáltatásokat igényeltek.
Mostanában egyre többen "mellőzik" a temetést... elhamvasztatják és valahol elhelyezik az urnát, vagy elszórják a hamvakat.
Egy ismerősöm kivitte a temetőbe a gyermekeivel, amikor nincs ott senki és belehelyezték a családi sírba. A szertartás templomban, misével volt. Másnál szertartás otthon, búcsúztató pappal.
Ez hatalmas üzlet , az ár pedig temetkezési vállalkozóktól függ... nálunk nem engedik,hogy másik temetkezési vállalkozó temessen, ez az egy pedig annyit kér, amennyit akar.
Esélytelen Báttyámat temettettem 2 honapja cakk pakk 140 000 Hamvasztás 25 ha jol emlékszem
sőt a nagyobb báttyám 6éve 127 e
További ajánlott fórumok:
- Endokrinológus-nőgyógyászt keresek Kecskemét, Pécs, Szeged környékén
- Sóbarlang Kecskemét és környékén
- Hol végeznek Kecskemét és környékén hormonvizsgálatot?
- Tud valaki Kecskeméten vagy környékén munkát?
- Ajánlanátok olyan helyeket Kecskemét és Lajosmizse környékén, ahol minden (polgári,egyházi,lagzi) helyben van egy esküvőt illetően?
- Szekszárdon létezik még a Penn*, L*dl környékén a teázó?