Endokrinológus-nőgyógyászt keresek Kecskemét, Pécs, Szeged környékén (beszélgetés)
Nem vagyok pesti egyébként, de ha normális orvost akarsz, ők általában Pesten rendelnek, esetleg Pécs.
Az ilyen egyszerűbb dolgokhoz jók a helyi orvosok.
Ez sem igaz. Miért hiszi mindenki, hogy Bp az isten?
Az én orvosom is nőgyógyász + endokrinológus és Baranya megyében van..
Voltál bármilyen vérvételen?
Mert ez valószínűleg valamilyen homonprobléma okozza.
Azon lehet segíteni gyógyszerekkel, diétával.
TSH-t néztek? PCO? Inzulin?
Olyan doki aki nőgyógy. és endo egyszerre csak Pesten lesz normális.
Bár nem nőgyógyász, "csak" endokrinológus Kecskeméten dr. Naszódy Péter. Őt nagyon dicsérik, több ismerősünk járt nála gyerekvállalás miatt sikertelen próbálkozás után. Általában meglett a "siker".
Nem drága a rendelése, egy próbát mindenképp megér és biztos tud nőgyógyászt is ajánlani.
Sziasztok! Endokrinológus-nőgyógyászt keresek Kecskemét, Pécs, Szeged környéke jöhet szóba. 12 napos a menstruációm és babatervezésben vagyunk 1,5 éve. A nőgyógyászom először Clostylbegit kúrát javasolt tüszőrepesztő szurival,de a mellékhatásai nagyon megviseltek. Ezután inszemináció következett volna,de mondtam, hogy várnék vele inkább, hátha helyre áll a menstruációm először,mert lehet ezért nem jön össze a baba.
Szóval most a fő célom a menstruáció helyreállítása.
Kit ajánlotok? Ki a legjobb szerintetek?
További ajánlott fórumok:
- Létezik hogy Kecskemét környékén 400 000 Ft a hamvasztásos temetés?
- Dunaújvárosban vagy a környéken hol találok endokrinológiai szakrendelést? Segítséget és tapasztalatokat kérnék! Köszönöm!
- Szentendre környékén nagyon jó endokrinológust ajánlanátok?
- Járt már valaki Kecskeméten Dr. Tóth János vagy Dr. Naszódy Péter endokrinológusoknál?
- Sóbarlang Kecskemét és környékén
- Hol végeznek Kecskemét és környékén hormonvizsgálatot?