Szentendre környékén nagyon jó endokrinológust ajánlanátok? (tudásbázis)
a Tsh ha babát akarsz azt kettő alá kell vinni, általában már 1,8-1,6 már tökéletes!
Egy kis L-thiroxynt fogsz valószínű szedni rá!!
Akkor terheléses inzulinod is tökéletes, és Pcos- sincs neked??
inszeminációval még szerintem várj egy kicsit!!
vigyétek kettő alá a tsh-t.
az szerintem egy három hónap alatt sikerül, de jobb, ha minden eredményedet megmutatod az endósnak!!
Látom nem értetted amit leírtam, de nem gond!!
Nem kimondottan az orvossal van bajom, hanem az, hogy mekkora segget tesznek alá!!!Holott sok nagyon sok híres endokrinológus van aki mellesleg olcsóbban is dolgozik mint ő! és nem mellesleg endokrinológián kívül, szülész, belgyógyász és dietetikus is!!!
bocsi, hogy csak így belöktem ezt a videót, de mivel már a csapból is Dr. Tűű-t hallottam éveken át, így rákerestem most neked, és kidobta ezt a videót.
Elég ködösítésnek találom ezt a videót, de hát egy olyan orvos mint ő, mivel elég nagy feneket tesznek alá meg is értem, hogy így beszél erről, holott nem mindenben van igaza, a videót illetően.
További ajánlott fórumok:
- Dunaújvárosban vagy a környéken hol találok endokrinológiai szakrendelést? Segítséget és tapasztalatokat kérnék! Köszönöm!
- Jó fodrász Szentendre és környékén
- Tud valaki Szentendre környékén méhészt?
- Tudna valaki ajánlani gyerekorvost Szentendre, Pomáz, Leányfalu környékén?
- Megfizethető áron masszőr/csontkovács Szentendre és környékén? Tud valaki ilyet?
- Dunaújváros környékén keresek belgyógyász, endokrinológust, akinek van magánrendelése. Segítenétek?