Kb. 3 hetes kismamaként vérzek.. Van még remény? (tudásbázis)
Tudom, hogy nem jó érzés, de vigasztaljon, hogy ez jó jel:)
Hány hetes vagy?
Kitisztul a vérömleny picurka mellől, és ezalatt az egy hét alatt a kétszeresére nőtt..:)) Mostmár lehet látni a szikhólyagot és az embriócsomót, sőt a szívdobogásának a helye is már 1 mm-es..:))
Nem tudom, hogy ezek pontosan mit jelentenek, de egy tuti: 6 hetes boldog kismama vagyok..:))
Még nem tisztult ki rendesen, de már halványabb volt a folt a képernyőn, és a doki és az ultrahangot készítő doktornő is azt mondta, hogy ki fog tisztulni teljesen, csak szedjem nyugodtan a gyógyszert, és nem lesz gond..:))
Olyan boldog voltam, hogy majdnem elbőgtem magam..:))
Köszi csajok a biztatást!!:)))
Ja a rutascorbint szedheted, vagy szedj nagyobb dózisú c-vitamint, amagneB6-ot is szedheted nyugodtan, ártani nem árt.
Én mikor megtudtam, hogy van egy vérömleny, elkezdtem az 1000 mg-os c-vitamint szedni, hogy az használt-e nem tudom.
Mikor mész dokihoz legközelebb?
"Nagyon szép kis csemetéd van..:))"
Bocsi, félreírtam.. Ez másnak szólt..:))
Ezek szerint már megvan a babád?
Köszi, aranyos vagy..:))
Nagyon szép kis csemetéd van..:))
Én is boltban dolgozom. Kasszás vagyok, de sokszor emelni kellene, meg nagy a huzat. Derékmelegítőben és atlétában dolgoztam, mégis meg- és felfáztam..
Igen, a munkahelyemen tudják, hogy miért jöttem el.
Holnap megyek újabb ultrahangra.. A vérzés megszűnt, de a barna folyás nem..
Ti dolgoztatok, mikor ez történt? Nem tudom, hogy merjek-e még itthon maradni, nehogy kirúgjanak miatta, (bár nem hiszem), vagy hogy a doki szükségesnek tartja-e, hogy itthon legyek még..
Olyan jó tudni, hogy ennyien jártak ugyan így, mint én, és semmi baj nem volt.. Tudom, hogy végig fogom aggódni a terhességet akkor is, ha nem lesz baj, de ez megnyugtat valamennyire.. Gyomoridegem szerencsére nincs miatta..
Én terhesvitamint szedek, és a megfázásom is elmúlt szerencsére időközben..
Emellett még szedjem pluszba Magne B6-ot is? Nem lesz az sok?? Vagy ha igen, akkor csak kipisilem? Ártani sem szeretnék, de elég sokan mondták, hogy szedték.. Én Rutascorbint szedek, de ahogy hallom, mindkettő érfalerősítő..
Szia !
Mi újság van ?
Szia!
Köszi szépen a biztatást, nagyon jólesik..:))
Rossz ez a tehetetlenség..
Szia!
A barátnőmnek mindkét terhessége hematómával kezdődött. Most 2 gyönyörű lány van, szóval van még remény :)
Pihenj sokat !
Rutascorbint kaptam, meg szedem a terhesvitamint.
(Érfalerősítő.)
További ajánlott fórumok:
- Állást találni kismamaként
- Bőlcsödei elhelyezés kismamaként lehetséges?
- Szilveszter kismamaként?
- 10 hetes kismamaként folyamatosan fáj a fejem, az orvos szerint az alacsony vérnyomás miatt. De a kávé nem emeli.Tud valaki valami ötletet?
- Gond, ha 36 hetes kismamaként a jobb lábam jobban be van dagadva, mint a bal?
- 33 hetes kismamaként normális, hogy ennyit feszül a hasam?