Bőlcsödei elhelyezés kismamaként lehetséges? (tudásbázis)
Egyébként sok függ attól, mennyire lesz problémás a pici, ezt meg előre úgyse tudhatod.
Én is ahhoz csatlakoznék, hogy akkor csinálsz magadnak gondot, ha beadod közösségbe, sajnos elég nagy az esélye, hogy az egész telet végigbetegeskeditek.
Szia! Nálunk a két kicsi között van pont 25 hó és mondhatom, hogy nem volt vészes együtt. Pedig a nagyot közben óvodába is hordtuk együtt (már 5 éves volt, két éve ovis :-)).
Ne aggódj, ez normális, hogy félsz, de anya vagy, megoldasz mindent, meglásd!
ööö..
Nem olyanra gondoltam..
Hanem minél jobban stresszeled magad annál rosszabb lesz.Bocs ha nem voltam egyértelmű.A gyerekre minden átragad.Ha okat görcsölsz, ő is de ha látja hogy könnyen veszel egy-két dolgot, akkor ő sem lesz stresszes
:)
Szia! Köszi a biztatást! Látom, te legalább megértesz! A hullámvölgyektől parázok én is a legjobban... :(((
Ugyan...Még most a legkönnyebb.Legyenek iskolásak, majd visszasírod a boldog babás napokat :))
Ne görcsölj :)
Mindig jött hogy "én is én is:))"
eleinte elleneztem, de mindig bevasalt a kenyérért pár puszit (és csokit is)
Csak lazán, hidd el :)
Akkor nem is tudod, mit érzek én, ha nincs tesó, csak gondolatban!
Egészen másképp képzeltem az életemet, máshogy terveztem, de most a pici miatt borul minden. ÉS FÉLEK!!! Mit nem lehet ezen érteni?!
Én nem túléltem, hanem élveztem és most is őket, alig várom, hogy velük lehessek. Minden kornak van nehézsége, imádom a gyerekeimet, hálás vagyok, hogy vannak és sosem voltak terhek számomra.
Csak arra gondolsz, hogy neked könnyebb legyen, nem baj, ha sírva hagyod ott a bölcsiben, nem baj, ha más játszik vele, eteti, öltözteti, nem baj, hogy fizetsz ezért.., sokan mindent megtesznek, hogy minél tovább velük lehessen a gyerekük, de hát nem vagyunk egyformák.
Részemről ennyi. A te döntésed, te tudod, de sajnálom a leendő bölcsist.
Ha lepassszolod bölcsibe, akkor rosszul :(
Nem kell dolgoztatni, én sem tettem, ő akarta :))
Szia!
Látom csak 19 vagy, lehet innen is fúj a szél!
Ne aggódj, én is 20 éves voltam csak amikor a kicsi született, elvoltam velük. Voltak hullámvölgyek, de mindenki túlélte. Egyébként nálunk még az oviba sem akarták felvenni a nagyot...