Kávé elhagyása (beszélgetés)
Sziasztok :)
Van itt valaki?
Ó, valaki figyel rám! DD
Pár napig volt olyanom, de adott a dokim Domperidon EP tablettát, ezt elszedem.:))
Azóta megy a 4-5 kávé.
Reggel egy (3) adag főzött, egy kutyulós, és háromig 2 kutyulós.
Köszönöm, ez igen rendes tőled!:)))
Én reggel csak hideget iszom, télen nyáron, mindig jeges valami. Ha meleg italt kellene innom, ugyanezeket a tüneteket produkálnám. Próbálj jeges citromos teát inni a kávé helyett és meglátod! Egy próbát megér. Úgyis rosszabbat nem tehet mint most a kávé.
Ja, nem ajánlom a citromos vizet éhgyomorra, ha így vagy, ki ne próbáld, de a hideg citromos tea egész más. (pedig az is csak citrom és víz, de nem fogja összekuszàlni a gyomrodat). Van, aki meg tudja inni egyébként (a férjem is meleg citromos vízzel indít és utána üres eszpresszó, én meg hüledezek:D)
Lehet, hogy van valami szervi bajod pl. epe, vagy más ami miatt undorodsz a kávétól. Mindenképpen vizsgáltasd ki magad!
Ha nagyon kívánod a kávét, nekem nagyon bevált a ganodermás kávé, nekem is hasonló panaszaim voltak. Én végül doki nélkül meggyógyultam, az orvosok csak találgattak mi lehet a baj. A ganoderma az ilyen emésztési panaszokra nagyon jó!
Na, ez epe lesz! Érzek ilyeneket.De néha a bal oldalon is.
Reggel doki
Ja, és a nyelvem hegyén mintha lenne valami, azt "rágom". Nem, nem ízlik, csak irritál.
És mintha a számban lenne néhány hólyag.
A nyelvem szerintem fehér, férjem szerint nem.
Én már éhgyomorra nem iszok,és jobban is esik reggeli után a kávé.
Az utóbbi időben meg sikerült rengeteg sárgabarackot ennem,és hála teljesen jól van az emésztésem,(ha elfogy nem tudom mi lesz velem :O )
Én is azt hiszem, hogy a koffein miatt, de hálistennek most rá sem tudok gondolni.
Mondjuk, semmire.:(
És fel is van puffadva a gyomrom, hasam.
Ehhez jön a rossz szájíz,émelygés...gugli. D
Á, annyit nem ittam, 2x főztem ma, háromszorra ittam meg. Még a nyelvemet nem néztem. D
Hajaj, mi jön még? Én 2 éve dögrováson vagyok. D
Jó, de nem indul be a reggel...vagy azt gondolom.
Igazából ma jöttem rá, hogy nem is kívánom.:))
Furi, de így van. Meg ma olyan rossz a szájízem, émelyeg a gyomrom, stb. Egy órája ráz a hideg, libabőrös vagyok, lefagy a lábam. Vagyis nem fázik, de érzem, hogy jéghideg. Jaj...
Terhes vagy :P
Én szoktam kutyulós malátakávét inni, asszem inka a neve. Meg koffeinmentes kávét, de nekem nincs bajom a szagával/izével, én a vérnyomásom miatt lájtozok.
Köszi, megpróbálom.
Lehet, ebben a melegben lett elegem....meg az is, hogy a cigi "kell" valamihez.
hat ha kielegit az asvanyviz, akkor az jobb.
de nem a dusitott... :-)
ja, ertem, hat akkor meg inkabb ne probald ki. :-)
akkor valamilyen teat ajnalanek inkabb... :-)
További ajánlott fórumok:
- A pelus elhagyása
- Antidepresszáns elhagyásakor milyen mellékhatásokkal kell megküzdeni?
- Fogmazásgátló elhagyása után 1 vagy 2 hónapon belüli terhesség
- Cukor és fehérliszt elhagyásával mennyit fogyhatunk?
- Fogamzásgátló elhagyása utáni tapasztalatok
- A vacsora elhagyásával lehet eredményesen fogyni?Tapasztalatok?