Cukor és fehérliszt elhagyásával mennyit fogyhatunk? (tudásbázis)
Szerintem is nagyon jól csinálod, nem rövid idő alatt fogy sokat - mert annak óhatatlan következménye a jojó effektus.
A gyümölcsöknél figyelj oda arra, hogy némelyiknek igen magas a cukortartalma - ezeket ha lehet kerüld!
Csak így tovább!
Mielőtt elkeserednél, hogy 2 hét alatt "csak" 1 kg-t fogytál, gondolj arra, hogy a felesleg sem 2 hét alatt rakódott Rád!
Ha ezt szem előtt tartod, máris elégedett lehetsz az eredményeddel.
Ha rendszeresen, naponta 5x eszel, de mindig csak keveset,akkor nem kezd el raktározni a szervezeted, hanem a meglévőből pótolja ki a szükségletedet.
Sok sikert a további kilók fokozatos leadásához.
Ha esszel eszel, akkor is fogysz,ha mellett sportolsz vmit. En sokkal inkabb az utobbit tamogatom, mert nem egy olyan ismerosom van/volt, aki 50 kg nincs, latszolag nulla zsir van rajta, de olyan a teste, mint a puding.
Es minel tobb izom van rajtad, annal jobban egeted a zsirt.
Sval az ilyen un.hianydietakkal az a baj, ha utana kicsit is visszatersz az erdeti szokasaidoz, visszjonnek a kilok is. Bar az nem derult ki, hgy most mennyi cukrot es lisztet fgyasztasz...
1 év után -15 kilót adtam le úgy, hogy táplálkozás terén szétválasztottam a fehérjét és a szénhidrátot.
Külön-külön jó, együtt nem. Meg amit leírtam, azokat be is tartottam.
Szia, már van erről tapasztalatom, szép ütemesen, tartósan fogysz. Kezdd el minél előbb, mert nyáron már nehezebb, ilyenkor a súly áll, de a kitartás meghozza az őszi eredményt!
Havonta max. 2 kiló leadása még egészséges. Egyél sok almát, az felfalja az úszógumit :))
Na és aludj sokat, az is fogyaszt, főleg 22 óra előtt tanácsos elkezdeni. Lefekvés előtt 3 órával már legyen vége a vacsorának, és a nyugodt alváshoz valami unalmas könyv, újság is megfelel.
A cukor teljesen felesleges, a (fehér) lisztben sincs olyasmi, ami nélkülözhetetlen lenne.
Ha túlzásba esel, azt észreveszed, mert nem lesz erőd futni.
főleg hasról szeretnék fogyni aztán ahogy itt a neten nézegetem talán ez a cukor elvonás a legjobb és számomra kibírható dolog
nem kellenek már fogyikapszulák stb ezek hülyeségek csak keveslem ezt a fogyást pedig tényleg keveset eszem 6 után meg már semmit,