Mitől, vagy miktől esetleg kiktől fogyhatunk?? (beszélgetés)
Szerintem meg igaz.... Kérdés hogy: 1. kibírod-e? 2. egészséges maradsz--e?
Afrikában miért nincsenek túlsúlyos emberek? (meg még sok más helyen,ahol éheznek)
Semmi támadás! :) Szerintem teljesen igazad van! Csak az a baj, hogy az ember gyorsan akar eredményeket elérni és ha nem jön be, akkor inkább feladjuk. "úgysem fogyok le, akkor meg miért ne egyek meg bármit amit szeretnék?"
Nekem a Reductil tabletta jött be, tudom hogy sokan ellenzik, de mit tegyek ha nagyon le akartam fogyni, de máshogy SOHA nem sikerült?
Majd ha elérem azt a súlyt, amit szeretnék, (már csak kb. 6-7 kilócska!:) akkor nagyon oda kell majd figyelnem, nehogy visszakússzanak a kilók.
Persze sokan fogynak az idegeskedéstől, de én még akkor is hízom! :(
szakítás után. Ha változást akarunk, hogy beálljon az Életünkbe.
Én egy fogamzásgátlótól szedtem fel több, mint 20kg-ot. Abba hagytam. 2007elején elkapott egy betegség, ami hatására, amit megettem az kijött belölem, csak vizet ittam egész nap és talán, ha bennem maradt egy kis pohár joghurtot ettem. 2,5hónap alatt lefogytam 10kg-ot. Aztán a nődoki felírta a Balera nevű fogamzásgátlót és szakítottam a 6éves kapcsolatommal, alig fél év alatt leadtam 12kg-ot, úgy hogy folyamatosan ettem rendesen, semmi torna. Most már 23kg-mal vagyok könnyebb, mint anno, és jól érzem magam a bőrömben, úgymond egészségesen.
Nini: most visszanézve, szarvashibám volt az előző hozzászólásban: haalott = hallott
Javítva!
A Vadfüge kapszulát probálta már valaki???
Én szeretnék leadni pár kg-t és nagyon gondolkodom, hogy beszerezzem-e, de előbb véleményeket szeretnék hallani róla.
Sokmindent kipróbáltam, ideig-óráig működik: káposztaleves kúrától a Level diétáig meg a fogyasztó tapaszig, de a tartós fogyás titka a lassúság (a gyorsnál sokszor nem is a zsír fogy, hanem a folyadék, meg kiürülnek a belek)és a testmozgás. Ráadásul az izomszövet alapanyagcserében sokkal többet fogyaszt,akkor is, ha éppen nem tornázunk. Rá lehet segíteni gyorsított anyagcserével, de lehetőleg azt is természetesen: káposztafélék és citrusfélék... Legyen sok zöldség és sok gyümölcs. Nem kellenek csodareceptek.
Időnként csak kapkodom a fejem,hogy milyen durván fogyóznak itt a fórumtársak (meg gondolom általában az emberek), nem gondolnak tönkretett gyomrokra, meggyötört bélfalakra, vitaminhiányra, depresszióra stb.
Ne akarjatok gyorsan fogyni, mert nem tartós és nem éri meg. Ami egy egész tél alatt feljött, az ne két hét alatt akarjátok leadni.
Nnna, lehet támadni :)
Élj folyamatos stresszben, szorongj az élettől úgy mint én,plusz szedj még hozzá valami fogyasztószert is, és garantáltan le, rosszabb esetben el-fogysz.
Én erre esküszöm. Az elfogyástól ugyan most még messze vagyok, de minden más "hozzávaló" adott.-sajna-:((((
Csak attól fogyhatunk amit NEM ESZÜNK meg!
Nálam a szénhidrát szegény étkezés válik be, na és no cukor, csoki, édesség. Este 5 után már csak egy lavor teát iszom (cukor nélkül)vagy max. átmegyek nyúlba és elrágok egy-két sárgarépát.
Persze bűnözni én is szoktam, no de ki nem?
November óta - 4-5 kg.
Sziasztok!
Egy másik fórumban már leírtam,de ide is írok,
találtam egy szerintem jó fogyási lehetőséget.
Írjátok le a mailcímeteket nekem priviben,és elküldöm,annak akit érdekel!
Remélem tudok segíteni.De itt nincs semmilyen csodapirula,vagy ilyenek,és nem is 2hét alatt lehet lefogyni,hanem szépen egészségesen.
nem kerül pénzbe,csak akarni kell
Üdv mindenkinek.
Ezzel nagyon egyetértek. Én rohaomsan fogyok az állati eredetű dolgok nem fogyasztása végett.:/ Sajna. De nem érdekel, mert nem akarok húst enni és tojást is csak ha muszály már a sütibe rakni...
(De azért a mézről még egy ideig nem akaródzok leszokni.:))
További ajánlott fórumok:
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Szerintetek mire érdemes ma vállalkozni, aminek van esetleg valami jövője is?
- Testkontroll vki esetleg?
- Hogyan fogyhatunk szoptatás alatt?
- Cukor és fehérliszt elhagyásával mennyit fogyhatunk?
- Napi egy alma reggel + mozgás mennyit fogyhatunk?