Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Kati csirkemája recept

Kati csirkemája recept

Elkészítési idő 60 perc

A Kati csirkemája hozzávalói:
** 1 kg krumpli
** 1 kg csirkemáj
** 1 fej vöröshagyma
** 2 nagy tejföl
** petrezselyemzöld
** só, bors, csipetnyi ételízesitő,
** olaj vagy zsír


A Kati csirkemája elkészítési módja:
A krumplit héjában megfőzzük, meghámozzuk és mint a rakott krumplinak egy tepsi aljára szeleteljük, előtte a tepsit, kicsit kizsírozzuk. A krumplit megsózzuk nem nagyon. A vöröshagymát megtisztítjuk és apróra szeleteljük, kevés zsiradékban megdinszteljük, rátesszük a felkockázott májat, zöldségzöldet, sót, borsot, ételízesitőt és zsírjára pirítjuk. Az egészet elosztjuk a felszeletelt krumplin és a tetején elosztjuk a tejfölt. Előmelegített sütőbe tesszük és kb. fél, háromnegyed óra alatt készre sütjük.

Ehhez az adaghoz egy nagyobb tepsi kell, ez kb. négy személyre szól, de mivel nagyon finom, hát.....


Kategória: Húsételek receptjei


A kati csirkemája elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook