Én is gondolkozom a fogfehérítésen:) a fogorvosom nem csinálja és nem is javasolja, azt mondja káros. Olvastam olyat is, hogy rosszul csinálták meg valakinek és újra kellett zománcoztatnia a fogait( darabja5-10 ezer......). De szerintem ez is olyan, mint a mellplasztika... Meg kell találni a megfelelő orvost és belevágni;)
Fájni tuti hogy nem fáj,a fogat meg nem hiszem hogy rongálná. A tesómnak valami fehérítő pasztát kellett a fogára rakni és úgy rá egy műanyag burkot,ez kb. egy éjszakán át a szájában volt nem emlékszem pontosan de vagy 3-szor meg kellett ismételnie!
És valóban szép hófehér fogai voltak.
De ez már öt és volt,s és még most is aránylag fehér,de mondjuk ő egy nap mossa 3-4-szer is! :))
Én nyertem egy fogfehérítést 2-3 éve. Azon kívül, hogy nem kellemes az "elkészítése" /tátott szájjal ülsz pár órán át, nem nyelhetsz, amikor felkenik a fehérítőt/, utána nagyon érzékennyé vált a fogam.
Ráadásul a fehérebb szín nekem pár hét alatt elmúlt és visszatért a régi.
A fogaknak biztos nem tesz jót és én ezek után kétségbe vonom, ki ért hozzá...
Ismerősömnek a Madách Dental-ba csinálták, ami egy otthon feltehető cuccos és neki tartós a fehérebb szín.
Nekem fogorvos mondta, hogy azon kívül hogy marha drága, károsítja a fogzománcot, és egyáltalán nem javasolja. Így letettem róla, a saját fogam többet ér, még akkor is ha nem hófehér. :(