Mennyibe kerül a fogorvosnál egy fogfehérítés? (tudásbázis)
Nekem volt fogfehérítésem idén tavasszal.
A fogorvosom egyetlen módszert ajánlott a plazmafényes fogfehérítést, jelenleg ez a módszer az, ami a legkevésbé veszi igénybe a fogfelszínt. Kb. két óra hosszáig tartott, első lépésként leszedték a fogköveimet, majd polírozták a fogaimat. Ezután jött maga fehérítés. Kicsit macerás, meg unalmas, én vittem mp3-at :)
Két hétig csak fehér színű ételt lehet enni és inni, kerülni kell mindent, ami elszínezheti a fogakat. Utána 2-3 napig érzékeny volt, de nem elviselhetetlen.
Csak rendezett, "lyukmentes" fogsort lehet fehéríteni.
De mielőtt fogfewhérítést végeztetsz, előtte kérd ki a doki véleményét!
Mert vannak olyan rendelők ahol csak a lovéra mennek...
Olyan szakembert keress aki valóban jót akar neked, nem csak a pénzre utazik!
Sziszatok!
Az én fogfehérítésem kedvezményesen volt 60e Ft. A normál ára 90 lett volna.
De egy biztos, soha nem vennék otthoni használatú fehérítőket, mert csak tönkreteszik a zománcot. Inkább spórolok és fogorvosnál csináltatom meg.
Szia csalánlevél!
A 120.000Ft egy kiragadott (az egyik legdrágább példa), manapság inkább 50-80e Ft körül mozog a fogfehérítés ára. De tény, jól jártál. ;)
Szia
Sziasztok,
A fehérítés előtt nagyon alaposan leszedték a fogkővet, az egy kicsit kellemetlen volt, de megérte... és azóta nem kávézom... dupla haszon!
Sziasztok!
Nekem 3 éve csínálták meg a fehérítő sínt 35 ezer fornit volt akkor hatóanyaggal együtt.Azóta csak hatóanyagot veszek 8 ezerért tavaszonta,a sínem meg van.
Az ultrahangos fehérítés ami 2 óra alatt eljesen fehérre varázsol az 120 000 forint/de szép:) pl híres emberek:)/
Szia!
Mindenki azt mondja, hogy fájdalommentes, pedig... Én már leírtam párszor, de reklámnak minősítették és törölték. :(
Van "fogfehérítési hírlevél", amiből megtudod. Csak írd ezt így be a keresődbe.
Szia!
Szia!
Sópolírozás 4e körül szokott lenni. De fogfehérítés előtt le kell szedetni a fogkövet, csak akkor van értelme sópolírozásnak igazán.
Szia!
Sziasztok,
Még soha nem volt fogfehérítésem.
Fájdalmas beavatkozás?
Szia!
A sópolírozás milyen árban van? Előre is köszi!
Sziasztok!
A fogkő leszedés nem fehéríti a fogakat, maximum a fognyaknál lepattantintja a sárgás, matt fogkövet...
Ne keverjük össze a dolgokat.
Akkor inkább sópolírozást kérj, az tényleg megmozdítja a fogszínt, főleg teázás kávézás esetén.
Sziasztok
itt nálunk 45-60 e ft:-(
viszont ha fogfehérítést akarsz, van otthoni fogfehérítő is, az nem kerül enyibe, és akkor csinálhatod, amikor neked jó.(ha ezt választod, célszerű a 35%os peroxid tartalmút venni, mert orvosok is ekkora koncentrációjút használnak.) CSak arra ügyelj, hogy ne legyen rossz v szuvas fogad!
További ajánlott fórumok:
- Milyen fogfehérítési praktikák és kezelési módok vannak?
- Te félsz a fogorvosnál? Vagyis a fogorvostól?
- Magán fogorvosnak adnátok hálapénzt?
- Mennyibe kerül ez fogorvosnál, ha magánorvost választok?
- Tudja valaki, hogy mennyibe kerül a legolcsóbb fogfehérítés? Esetleg tapasztalatok. . .
- Volt valaki Győrben Dr. Halász Blanka fogorvosnál? Mi a véleményed róla és mennyibe kerül nála egy tömés?