Milyen fogfehérítési praktikák és kezelési módok vannak? (tudásbázis kérdés)
azt mondják,hogy szuper,nekem egy-két ismerősöm már használta.Mondjuk én az árát kicsit túlzásnak találom,mivel ezt nem használod ugye rendszeresen,mint mondjuk a sínes fogfehérítőt.Ha meg peroxidmentest veszel,még drágább :/
sztem ez annak jó,aki nem kvzik,teázik,cigizik ,ilyesmi,csak van egy kis színelváltozása és szeretné helyrehozni,viszont aki csak kvzik,mint mondjuk én,annak nem való,mert a kv így is úgy is sárgít a fogon,nekünk nem való a matrica mert nem tudnánk megfizetni....
amugy a matricának elképesztően egyszerű a használata,talán ez a legjobb benne,láttam róla videót,a legkevesebb macerával jár.De mint írtam,ez csak átmeneti megoldás...
Én is használtam a sínezős fogfehérítést, valóban gazdaságos már évek óta meg van és csak a fehérítő gélt kell megvenni. Nekem ettől érzékennyé vált a fogam, és csak átmenetelileg hozott eredményt.
Fehérítő fogkrémekből van egy rahedli és valóban szart sem érnek. Talán a wademecum, de már az sem a régi. A lámpást pedig kifejezetten nem ajánlotta a fogorvosom. Csak ingatta a fejét és a sínezőst ajánlotta, habár megmondta, hogy az sem tud csodákat tenni.
Ez alkati adottság és valóban, a kávé, tea, cigi csak ront rajta.
Az én környezetemben azoknak van szép fehér fogsoruk akiknek protkójuk van, de azon látszik is, hogy nem valódi.
aki igazán szép fehér fogakat akar,orvoshoz menjen,én a sínes módszerre esküszöm,hosszú távon gazdaságosabb mert a síneket évekig használhatjuk,csak az anyagot kell bele venni,ha mindig orvossal fehérítteti az ember azt nem lehet megfizetni.Szerintem az emberek nagyobb része,még ha nem is dohányzik,de teázik vagy kv-zik,és ez mind ront a fogak fehérségén,tehát egy idő után visszaáll az eredeti állapot....
én is próbálkoztam ezzel azzal itthon,szódabikarbónával,ami egy mosás után úgy kimarta az ínyemet hogy utána 1 hétig alig bírtam fogat mosni puha sörtéjű kefével,Dentomin fogporral,amiből többféle ízesítésű létezik,bár ez nem oly lényeges?semmit nem használ+perl Weiss fehérítő krém,amit már nem tudják,hogy reklámozzanak,és létezik belőle külön dohányosoknak kifejlesztett változat is/bár én nem dohányzom/,szintén fabatkát nem ér.Van már annyi fehérítő fogkrém forgalomban,amivel szédítik az embereket,marhaság,igazán látványos eredményt egyik se produkál....
Sziasztok! :)
A minap olvasgattam fogfehérítés témában. Elég sok tippet találtam,de kipróbálni sokat nem merek. Ugyanis mindenhol megemlítették a citromlé+szódabikarbóna kombinációt,ami köztudottan lemarja a fogzománcot seperc alatt.
Nektek milyen jól bevált módszeretek van a fehér fogak elérésére? (konkrét termék vagy házilag összedobott dolgok)
:)
Kedves Fórumozók!
Fogfehérítést szeretnék.
Ma már nagyon sok féle fehérítés létezik. Tudna valaki előtte-utána képeket küldeni nekem? Természetesen amin tisztán látszik hogy saját képek, saját fogakról! Id várom:
mesziboszi@freemail.hu
Valaki tudna véleményt mondani a Bright Smile nevű otthoni fogfehérítőről? Szeretném megrendelni, de érdekelne mások véleménye is.
Előre is köszönöm a segítséget.
Szia
Érdeklődnék hogy hol lehet ilyen sínt csináltatni illetve a gélt megszerezni?
Köszi
szerencsés vagy.. én is ilyet csináltattam...(amúgy ez a peroxidos gél amit felkensz a fogaidra)
Nekem -mivel eléggé tömény gélt adtak- elkezdtek elhalni a fogaim (3 foghúzás lett belőle) jah és a fogaim annyira elmozdultak hogy a sín sem jó már :-)
szia
nekem bevált
dm be lehet kapni fogport... és ebba kevertem szódabikarbónát 2 teás kanállal egy tégelybe
heti 3x h sze p mosok vele fogat...
üdv MAri
rúzsozd ki a szád :)
a szódabikarbónával való fogfehérítést sem szabad túlzásba vinni mert többet árthat mint használ.
Az a baj ezekkel a fogfehérítési módszerekkel,hogy nem tartósak,Sajnos.
Egy idő után úgyis visszaáll az eredeti színére,mert a fog alapvető genetikai állományát nem tudod megváltoztatni.Vannak,akiknek alapból gyönyörű fehérek a fogai és vannak akiknek meg szürke,csontszínű sajnos.
További ajánlott fórumok:
- Nyugdíjas élet - ügyek-bajok, tapasztalatok, praktikák
- Ki milyen praktikák alapján tudja beosztani úgy a konyhapénzt, hogy ne érezze hóvégén azt, hogy megfullad a nadrágszíj szorításától?
- Sütés főzés praktikák fortélyok
- Mindenféle praktikák, gyógynövények, teák, stb...amik segítik a fogamzást.
- Reformkonyha - élelmiszerek, receptek, praktikák
- Székrekedés és narancsbőr elleni praktikák