Próbáltátok már a White&go fogfehérítő ecsetelő gélt? (beszélgetés)
Megnéztem és nem találom az árát sehol.
Te mennyiért vetted és neked hány alkalomra volt elég?
Na, rákerestem:
www.magicsmile.hu
HMMM.......
Gondolom ezt csak gyógyszertárakban és drogériákban lehet kapni. Vagy esetleg r.ssmann-ban és d.-ben is?
Te hol vetted?
Sziasztok!Én használtam,igaz fogkrémmel együtt!:-)
igazából szerintem magában ez a gél nem ér semmit!
Én a Blanx fogkrémre esküszöm,az tényleg nagyon jó!:-)nem is annyira vészes,1100-1500 ft és elég sokáig elég!és ez valóban fehérít,mert van egy 2-3 éves koronám,amit kellene cseréltetnem a színe miatt!Sajna kicsivel sötétebb a többitől!tehát látványosan világosított a fogaimon!:-)
ja és én dohányzom és kávézom!:-)
Szerintem 1-2 hetet várjunk vele, hátha valaki próbálta már!
Legalább 1 emberke?!
Szia!
Hát nem. Ez ennyire új termék?
Amúgy interneten nézegettem kb. 1 hete az árakat. Az egyik fogorvosnál 10e/fog,-Ennek tudatában abbahagytam a fogfehérítés utáni keresgélést.
A White and go elég emberbaráti áron van, így lehet, hogy ki fogom próbálni. Csak jó lenne előtte meghallgatni pár embert. Biztos vannak itt is kisebb praktikák, ...jobban hat így, fehérebb a fog úgy.. stb...:)
Ez változó.Függ a fogak állapotától, meg a genetikától, hogy mit örököltél.
Nekem elég volt egy kezelés, de lehet duplázni is (gondolom)
Sajnos nekem van egy koronám, és azt kellett cserélni. Ahhoz, hogy a összhangba legyen a színe a fogammal elötte kellett fehéríteni, mert utólag már nem lehet.Pontosabban lehet, de csak a fog fehéredik a porcelán már nem.
Előszőr leszedték a fogkövet és egy következő alkalommal csinálták a fehérítést.
2*30-35 percet volt a fogamon a, és egy azt hiszem UV lámpával világították a fogaimat.
Kávé, bor egy jó pár napig nem iható mert színesz.Szájvízből is a Meridolt ajánlották.
Én 1 éve csináltattam, akkor volt 60ezer.
De úgy érzem megérte.Igaz, hogy nem dohányzom, kávét is csak napi egyet iszom, de tökéletesen megmaradt a fehérítés.
További ajánlott fórumok:
- Milyen fogfehérítési praktikák és kezelési módok vannak?
- Multiládás túrák... Próbáltátok már?
- Mosókapszulát próbáltatok már?
- Házilag fogfehérítés - tud valaki erre ötletet?
- Narancsbőr eltüntetéséhez milyen kezeléseket próbáltatok, milyen eredményekkel?
- Mik a tapasztalatok a White&go fogfehérítő ecsetelő gélről?