Karajszeletek zöldségágyon recept
A Karajszeletek zöldségágyon hozzávalói:80 dkg csont nélküli karaj felszeletelve (8 szelet)
4 gerezd fokhagyma
40 dkg gomba
4 szál póréhagyma
só, borskeverék (feketebors, rózsabors, zöldbors), kakukkfű
napraforgóolaj
A Karajszeletek zöldségágyon elkészítési módja:
Egy nagyobb serpenyőben kevés olajon megfuttatom a felszeletelt fokhagymát, aranyszínűre sütöm rajta a karajszeletek mindkét oldalát, majd kiszedem a húsokat. A pecsenyeléhez teszek még egy kis olajat és megdinsztelem a felszeletelt zöldségeket. Visszateszem a húst amit fűszerezek és készre párolok.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: syria, febr. 6. 13:47
A karajszeletek zöldségágyon elkészítési módja és hozzávalói.