Karajbatyu recept


1kg karaj /tetszes szerint - mäs hus is jo/
bacon szalonna
reszelt füstöltsajt /vagy trapista /
lila hagyma
par szelet paradicsom
so,bors, esetleg grill füszerek
A Karajbatyu elkészítési módja:
A vastag karajszeleteket ugy vägjuk felbe, hogy utana össze lehessen hajtani.kibeleljük bacon szalonnaval,ratesszük a lila hagymat a paradicsomot, a reszelt sajtot, es vegül ha összehajtottuk fogpiszkaloval több helyen megtüzzük. Meggrillezve isteni vendegfogado!
A szelet husok köze meg tehetünk gombat, paprikät, es különleges füszereket.
Meglehet sütni meg serpenyöben is, de lassabban.
Köretnek bärmi illik hozzä, en zöldsegköretet szoktam.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ea7c28552c, 2009. ápr. 26. 09:44
A karajbatyu elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.