Kapros sonkás rakott metélt recept
A Kapros sonkás rakott metélt hozzávalói:30 dkg szélesmetélt
20 dkg sonka
15 dkg reszelt sajt
2 dl kefír
1 db tojás
2 ek apróra vágott kapor
1 evőkanál vaj
só
őrölt bors
A Kapros sonkás rakott metélt elkészítési módja:
A tésztát kifőzzük,leszűrjük.A sonkát apróra vágjuk.Majd a kifött tésztához adjuk,a kaporral együtt.Egy tűzállótálat vékonyan kikenünk vajjal és beleöntjük az ízesített tésztát. A kefírhez hozzáadjuk a tojást, sózzuk, borsozzuk,majd a tésztára öntjük.Megszórjuk a reszelt sajttal. Előmelegített sütöben szép pirosra sütjük.
Kategória: Tésztafélék receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2019. febr. 18. 21:37
A kapros sonkás rakott metélt elkészítési módja és hozzávalói.