Káposztán sült hurka-kolbász recept
A Káposztán sült hurka-kolbász hozzávalói:1 kg savanyú káposzta
2 db májas hurka
2 db véres hurka
2 db sütni való kolbász
sertészsír
A Káposztán sült hurka-kolbász elkészítési módja:
Zsírozzunk ki egy tepsit, öblítsük le a káposztát, és terítsük a sütőedénybe. Öntsünk rá egy kevés vizet, fektessük rá a disznóságokat, kenjük meg őket leheletnyi zsírral, majd szurkáljuk meg pár helyen, nehogy kidurranjanak. Előmelegített sütőbe toljuk a tepsit, majd háromnegyed óra alatt süssük készre. Forrón halmozzuk tányérra, friss kenyérrel és hideg sörrel tálaljuk.
Ha nagyon éhesek vagyunk, süssünk mellé negyedekre vágott burgonyát is.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2012. febr. 5. 13:53
A káposztán sült hurka-kolbász elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.