Káposztaleves diétával mennyit lehet fogyni egy hét alatt? (tudásbázis)
Üdvözlet!
Ezzel a Diétával le lehet adni megközelítőleg
7-8 kilót. Én ennyit adtam le, amikor nem
szabályszerűen csináltam. De akkor vissza is jött.
De amikor azt ettem hozzá, amit írtak és végigmentem
mint a 7 napon akkor nem nagyon jött vissza. A
következő alkalomkor már kevesebb ment le.
Én egyszer négy napig káposztalevest ettem, nem diéta miatt, hanem mert a káposztát kívántam és minden nap ezt kértem Anyutól. (baromi régen volt)
Nem vettem észre h csökkent volna a testsúlyom, de nem is ettem utána egy jó ideig káposztát. :P
Az se rossz ötlet:)
De Ingyombingyomot hívtam!
na hát igen, ilyen szobai gépeim nincsenek...
inygibingyi??? ez az lehet amire gondolok? ;-)
a kick box nem kardio?
a futást nagyon nem bírom :(
igen, jelenleg 59, de sajnos nem éppen izom... vannak kis zsírpárnácskák :(
főleg a combom vastag, ami nagyon zavar... tudsz ellene vmi jó módszert? most a kick boxot szoktam csinálni, az nagyon jól megizzaszt és átmozgat, és a nadrágok már szépen lötyögnek rajtam :)
már "csak" 4 kg :)
de asszem ez kicsit nehezebb lesz! ilyenkor mindig megáll picit...
:) így vann :)
eleinte kicsit macerás volt, de már egyre jobban belejövök, nem is méregetek mindig, elég ha megsaccolok dolgokat, és ehetek szinte mindent, végülis csak a nassolást és a köreteket iktattam ki teljesen, amíg el nem érem a kitűzött célt, utána fokozatosan állítom be a súlymegtartó étrendet, amibe azért némi köret bele fog férni, és esetleg egy egy megengedős nap is :)
én a kalóriaszámlálós módszert csinálom most, már egy hónapja, igyekszem napi 1000 kalóriánál nem többet enni, de még 1200 mellett is lehet fogyni! egy hónap alatt 5 kg ment le, és nem sanyargatom magam, ja és persze mozgok is mellette!
nekem eddig ez a legjobb módszer, sokmindent kipróbáltam már!
Azt hiszem majdnem léböjtnek titulálható,de aki csinlta attól kéne megkérdezni pl.Wekinga éhes voltál közben?
Mert ha igen akkor mégsem léböjt.
Szerintem egyhéttel annyit mint bármely méregtelenítővel.Kb. 2-3 kilót.De ha nem tartod a kalóriamegvonást vissza isjön ráadásul,még a káposztaleves egy hétig talán a második naptól elképesztően undorítóvá is válik:)
Nincs jobb ötleted?!
szia!
húúú csak azt ne...
én csináltam, 3. nap rosszul lettem, mert nem ettem semmit... az az 1 kg ami addig lement meg kamatostól visszajött...
További ajánlott fórumok:
- Ki milyen diétával, mennyi idő alatt, mennyit tudott fogyni?
- Szerintetek melyik diétával lehet a legeredményesebben fogyni?
- 2009. január 1-től Atkins diétával fogyni
- Mivel lehetne jobb ízűvé variálni a fogyasztó káposztalevest?
- Milyen diétával lehetne viszonylag gyorsan fogyni 10 kilót szülés és szoptatás után ha nincs sok idő mozogni?
- A zabpehely diétával tényleg lehet fogyni 2 kg-ot 3 nap alatt?