Kakukkfüves gombás kuszkusz recept
A Kakukkfüves gombás kuszkusz hozzávalói:1,5 dl kuszkusz
3 dl alaplé (zöldség)
1 (lila)hagyma
1 gerezd fokhagyma
csipet szárított kakukkfű
6-8 nagyobb csiperkegomba
4 dkg bacon
só
bors
A Kakukkfüves gombás kuszkusz elkészítési módja:
Az alaplét felforraljuk és ráöntjük a kuszkuszra. Lefedjük az edényt, és 10 percig állni hagyjuk. A bacont felkockázzuk, majd lassú tűzön pirítani kezdjük. Hozzáadjuk a kockára vágott hagymát, majd a felszeletelt gombát. Amikor már majdnem kész a gomba, hozzáadjuk a fokhagymát és a kakukkfüvet. Pár perc után összekeverjük a kuszkusszal, borsozzuk és ha nem elég sós, akkor sózzuk.
Kategória: Köretek receptjei
A receptet beküldte: cicaaa65, 2017. nov. 4. 16:27
A kakukkfüves gombás kuszkusz elkészítési módja és hozzávalói.