Főoldal » Receptek » Köretek receptjei » Kakukkfüves gombás kuszkusz recept

Kakukkfüves gombás kuszkusz recept

A Kakukkfüves gombás kuszkusz hozzávalói:
1,5 dl kuszkusz
3 dl alaplé (zöldség)
1 (lila)hagyma
1 gerezd fokhagyma
csipet szárított kakukkfű
6-8 nagyobb csiperkegomba
4 dkg bacon

bors


A Kakukkfüves gombás kuszkusz elkészítési módja:
Az alaplét felforraljuk és ráöntjük a kuszkuszra. Lefedjük az edényt, és 10 percig állni hagyjuk. A bacont felkockázzuk, majd lassú tűzön pirítani kezdjük. Hozzáadjuk a kockára vágott hagymát, majd a felszeletelt gombát. Amikor már majdnem kész a gomba, hozzáadjuk a fokhagymát és a kakukkfüvet. Pár perc után összekeverjük a kuszkusszal, borsozzuk és ha nem elég sós, akkor sózzuk.


Kategória: Köretek receptjei


A kakukkfüves gombás kuszkusz elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook