Kacsa Cabernet módra recept
A Kacsa Cabernet módra hozzávalói:1 pecsenye kacsa
1,5 dl vörösbor
2 dl narancslé
1 citrom reszelt héja
1 dkg kristálycukor
só
A Kacsa Cabernet módra elkészítési módja:
A cukrot megpirítjuk, a narancslevet és a bort ráöntjük,hozzáadjuk a citromhéjat.Addig forraljuk amíg a cukor elolvad.A kacsát feldaraboljuk sózzuk kevés zsiradékon hirtelen átpirítjuk.Egy tepsibe egymás mellé fektetjük a húsokat,a mártással leöntjük,sütőben közepes lángon lefedve kb 1 órán kersztül sütjük. Burgonyapürével tálaljuk!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2010. szept. 15. 23:49
A kacsa cabernet módra elkészítési módja és hozzávalói.