Jutalékos fizetés? Mire számíthatok, az értékesítés területén? (beszélgetés)
Ha itt teszed fel a kérdést, szerintem ne kezd el. Én nem vagyok biztositási üzletkötő, de ismerek olyanokat több százezer forintot keresnek havonta. Igaz, közel tiz éve már ezt csinálja, megdolgozott a sikerért és az ügyfélkörért.
Szerintem a jutalékos rendszernél nincs igazságosabb, pontosan mérhető a teljesitmény. Lényegesen többet lehet keresni, mint alkalmazottként.
Érdekes reakciókat irtak többen. Nemrég a kezembe került egy statisztika, az összes biztositás tekintetében mindössze 3% a kockázati biztositások aránya. Az emberek hamarabb kötnek biztositást az autójukra, ingóságaikra, mint saját magukra. Ez ám az optimizmus :))
Először is azt nem írtad, hogy mint vállalkozó v. a biztosító alkalmazottja leszel.
A biztosításokból befojt összegeket (ezek meg vannak határozva, pl. egy 30 éves lejáratú élet v. nyugdíjbiztosítás után kapsz 50 000 Ft-ot, de ezekből még le kell vonni mindent, tb, adó előleg, nyugdíj, kb marad 25000. Annyit kapsz egy hónapban ahágy biztosítást kötöttél.
Ha jó nagy az ismeretségi köröd, vagy bőr a képeden vadigeden embereket rábeszélni mindenféle biztosításora és jól el is tudod ezeket adni, akkor tudsz vele rendesen keresni.
De én is menekülnék ezerrel.
Hello mindenkinek! Nem találtam hasonló fórumot ezért nyitottam, mert kíváncsi vagyok.
Egy neves bank biztosító csoportjánál szeretnék elhelyezkedni mint értékesítő. DE van egy negatívum, hogy jutalékos rendszerű a fizetés!
Szeretném megtudni, hogy mégis hogyan lehet azért keresni így, senkinek nem szeretnék a pénztárcájában túrkálni csak kíváncsi vagyok!
További ajánlott fórumok:
- Császármetszéses szülés után, mire számíthatok?
- Rendszeresen kiderül, hogy nem számíthatok a páromra
- Miért félnek az emberek a jutalékos munkáktól és az MLM-ektől?
- Szerintetek milyen ítéletre számíthatok, segítsetek légyszi
- Barátnőmet megütötte a férje, miközben babát vár. Mire számíthat a férj?
- Létezik olyan anya, aki az élete minden területén fáradhatatlanul tud teljesíteni?