Július 28-án elkezdi velem valaki a 90 napos diétát? (beszélgetés)
merre vagytok???
Ma nem tudom, hogy mit eszek még!Nem sokára mennem kell, és nem készítettem semmit!Tegnap szülőim volt, utána lent meg buli, kb.23 h-kor jöttunk fel, akkor már nem főzicskéztem!Majd veszek valamit a boltban!
Mindenkinek szép napot!
Hétvégén nem leszek, mert megyünk szüleimhez, vasárnap jövünk haza.
szia!
szerintem jövő héttől kezdhetnénk! addig tanulmányozzzuk a többiek naplóját!
Hát, kíváncsi leszek!
megyek fekszem, mert holnap korán kelek, és hosszú napom lesz!
Dorry!
Belevághatunk a WW-be, nekem csak az adagok mérésével lesz problémám, nem tom mennyi kaja mennyi gramm...
Szia!
Én asszem nagyon elcsúsztam a mai fehérje napom:
R: 1 kopibari
E: 3 virsli 1 és 1/2 szelet rozsos kenyér+mustár+ketchup+majonéz
V: 3 kifli és egy kis doboz tejföl
Ja és voltunk Éviéknél, ahol lecsúszot két kicsi pálinka és 2 doboz sör :-(
Erről van szó!!!
Sokan abba a hibába esnek,hogy lefogynak 10-20 kilót egy diétával,aztán hurrááá,túl vagyunk rajta,lehet tovább zabálni,visszaszedik a leadott kilókat és azt mondják,hogy nem jó az alkalmazott diéta,mert nem maradtak karcsúak.
Na,most szép magyarosan fogalmaztam,de talán értitek.
Gyertek WW-zni,segitünk mindenben,nekünk is segitettek,segitenek a többiek!!!
Ez egy lassú fogyást eredményező,de változatos és élvezetes diéta.
igazad van! Nem holmi diétát, meg fogyókúrát kell megycsinálni x időn keresztül, hanem életmódot kell változtatni!
Triniti belevágunk??
Sziasztok!
Gyertek WW-zni!
Hamar bele lehet rázódni,mint Sziszi is irta,és egyúttal életmóddá válik.
Megyek dolgozóba!
Szép napot!!!!
Áttérünk a ww-re?
Nekem mindegy, hogy mit csinálunk, csak csináljunk valamit!:-)))
Jó reggelt!
Ht én a tegnap estémről inkább nem is írok!
Nagyon jó volt!Csak:-( Halászlé......, saláta......, süti......
Naaa, szóval gyenge voltam!
De tudod mit?? nagyon jól esett, és nem bánom
(annyira).majd legközelebb! Ma szőlő, virsli, sali, kefír.
SZia!
Én is beleolvastam a naplódba és sokkal változatosabban lehet enni, mint a 90 naposban. Lehet, hogy nekem is váltani kellene? Csak a pontokkal és az adagok mérésével lenne gond... Te saccra írod az adagok dekáját?
Szia!
A mai gyümi nap 2 barackkal, fél almával és egy körtével telt..
Ti pedig most jót bulee-ztok!
Holnap fehérje nap: sok-sok tejcsi, sajtocska és virsli!
Az jó! Majd belenézek a naplódba!
Most már én is lassan belehúzok, és fogok tornázni!Bár rohangálok eleget egész nap!:-)
Mióta elkezdődött a suli, nekem is alig marad energiám, de heti 3szor megpróbálom beiktatni a Taebot, steppert és RR felsőtestjét:S
Nem bonyolult, már teljesen ráállt az agyam. vezetem a naplómat, ha lesz időd olvasgass bele és rájössz, hogy milyen. én azt szeretem, hogy bármit ehetek benne, amikor csak jólesik.
szióka! Te hogy állsz a mai nappal?
ügyes voltál?Leszel?
szia!!!!
Én a mai eddigi szuper gyümi napomat(eddig 3 barack) fogom elrontani, egy kis salival nem sokára!
Nehézkesen megy most nekem is!naggyon ragaszkodnak hozzám a kilóim!:-P
de látom, te ügyi vagy!Ennyire bejött ez a ww?
nem bonyolult? Tornázol is?
Nekem arra sajnos egyáltalán nem marad energiám.
SZia!
Hát én sehogy, a mérleg meg sem mozdul. Most vagyok a 29.napon és egy kiló sem ment le! Még centiben megmérem magam a hétvégén, de az is gyanús! És még 60 nap hátravan!
Nem értem! Szerinted mi lehet az oka? Nem bűnözök, betartok mindent, nem eszem nagy adagokat sem... AKKOR???
Szia!
Velem is szokott ilyen lenni, főleg akkor mikor lehetne még aludni!
MA gyüminap!
HAJRÁ!!!!!
Jó reggelt!
Nagyon rosszul aludtam, mire elaludtam forgolódtam vagy 2 órát, meg mostreggel is kidobott az ágy!csak beköszönök, mert máris indulok.Még a postára is el kell ugranom!
Nagyon szép napot mindenkinek!
Na mentem én is alukáni, Robi dolgozik, egyedül kell aludnom.. BRÜHÜ-BRÜHÜ
Jó mulatást neketek holnapra!
Este fél 6ig bent kell lenned a suliban??? Az igen!
További ajánlott fórumok:
- Miért van az, ha valaki jobban néz ki az átlagnál, akkor rögtön elkezdik” fúrni”?
- Segítsetek! A túlsúlyos emberek ha elkezdik a diétát, tényleg könnyebben fogynak?
- Mindenképp behajtják a tartozást, ha valaki eddig nem fizetett TB-t és egyszer elkezdi?
- Hauser kenyérsütőnk van, az a baj, hogy mikor elkezdi sütni a kenyeret ami szépen megkelt, sajnos összeesik a közepe. Miért?
- Elkezdi holnaptól valaki velem a kefir diétát?
- Ausztráliában az időeltolódás miatt nemsokára elkezdik az augusztus 20-i tűzijátékot