Július 19-e óta fogyózom, Norbi módszerével. 95 kg-ról indultam, most már 4. napja 91, 4 kg-ot mutat a mérleg. Mi lehet a baj? (tudásbázis)
Sztem is jó eredmény!
Én is mikor kezdtem lefogytam hirtelen 2.2kg, mert kiürült a szervezetem minden szarságtól amit addig összeettem! Most ár lassabban mennek a dekák.... csak kitartás kérdése.....egy hát tudod mit mondanak, minél lassabb annál tartósabb! :)
Szia!
Na hogy állnak a kilók? Még mindig nem mozdulnak?
Nem ettem semmit ebéd után, plusz keveset ettem. Kistányérnyi adagokat.
Mozgás annyi volt, amennyit a közel 18 hónapos fiam után szaladgálok és sétálok vele.
Ez szép eredmény, ne aggódj! A fogyás megáll mindig egy kis időre, na ilyenkor nem szabad feladni!
Én december vége óta fogytam 29 kilót...
Dm, Rossmann, Müllerben lehet kapni. Csokis, vaniliás, epres, pisztáciás izben van. Egy bodoz 1000 ft és kb 1 hónapig elég. Adatlapomra töltöttem képet róla.
Azért szeretem, mert kielégiti az édesség utáni vágyamat és 1 adag 70 Kcal. Fehérje, ugyhogy vacsira tökéletes
Az ebédem általában vagy főzelék pl. tökfőzelék pörkölttel, vagy saláta husival, görögsaláta, joghurtos padlizsánsaláta vagy csak sima saláta light joghurtos-tejfölös öntettel. Ma pl. sóskaleves keményitővel és édesitővel.
Vacsi Mü.leres csokis tejsavópor
Szia!
Érthető, hogy türelmetlen vagy, de már így is szép az eredmény amit a kezdet óta elértél:) Ne add fel, folytasd és meglátod meglesz az eredménye. Ha gyorsan fogynál akkor a duplája visszajönne a leadott kilóknak!:)
Ez rohadtul nem rossz! :O) Azért olvastam el még egyszer, mert nem tudtam mi ezzel a baj. :O)
Néha van stagnálás. Tegyük hozzá azt is, hogy a szervezetednek észhez kell térnie, mert most töprenghet csóri, hogy mi a helyzet. :O)
Szia!
Nem szabad rögtön változást várnod! Mert amilyen gyorsan lemegy majd, ugyanolyan gyorsan is jön fel a leadott kg! A jó munkához idő kell! :)
És ez sztem már nagyon jó eredmény! 9 nap alatt 3.6 kg! Na most nem szabad feladnod! :) Én szorítok nagyon! :)
Szia.
Most július óta?Hát mit akarsz még ennyi idő alatt?
További ajánlott fórumok:
- Holnaptól fogyózom. Egyedül nehéz. Ki tart velem?
- Fél éve fogyózom, de ma teleettem magam és még nincs vége a napnak. :(
- Esett-e teherbe valaki közületek Dr. Jonás módszerével
- Van itt valaki, aki Norbi Update kódos módszerével fogyózik\fogyózott?
- Valaki tanult már nyelvet a Brainturbo módszerével? Mennyire hatásos?
- Japán mikroszálas szemöldöktetoválás módszerével találkoztatok már?