Van itt valaki, aki Norbi Update kódos módszerével fogyózik\fogyózott? (beszélgetés)
ááá, dehogy, rengetegféleképp lehet elkészíteni a salátát! én nem vagyok nagy húsevő, de a sajtokat és halat például imádom, azzal is lehet variálni este.
Sajnos a hagyományos lisztes dolgokat el kell hagyni, vagy én pl. szoktam enni a norbis 1-es toast kenyeret, ha minden kötél szakad, 1-2-őt meg lehet enni belőle.
1-2 :D
A lényeg, hogy nem kell lemondanod mindenről! Lehet jókat és finomakat enni! Gugliba csak be kell írnod, h update 1 receptek és kidob egy csomót! ;) Böngéssz és biztos találsz kedvedre valót! :)
Mit szeretnél jobban? Karcsú derekat, vékony combokat, vagy lisztes dolgokat enni? Nem piszkállak, de a kettő együtt nem megy. Állítsd át az agyad. Nézd meg a honlapját, ott van egy csomó U1-es étel, abból variálhatsz. A hús-saláta kombináció mindig jó.
Semmi kenyér, semmi fehér liszt, fehér cukor. Legalább egy hónapig a gyümölcsöket is dobnod kéne.
Szia!
Én egy darabig csináltam és nagyon jó... de mondjuk nekem csak akkor volt látványos amikor csak update 1 ételeket ettem!
További ajánlott fórumok:
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- Norbi Update októbertől
- Norbi Update diéta 2010. November 1-től! Csatlakozik valaki?
- Július 19-e óta fogyózom, Norbi módszerével. 95 kg-ról indultam, most már 4. napja 91, 4 kg-ot mutat a mérleg. Mi lehet a baj?
- Aki Norbi féle diétával fogyozik és elég nagy a plusz súly (25-30kg) az melyik Norbi tornát csinálja?