Főoldal » Receptek » Vegetáriánus ételek receptjei » Juhtúrós padlizsántekercs recept

Juhtúrós padlizsántekercs recept

A Juhtúrós padlizsántekercs hozzávalói:
2 db padlizsán
15 dkg juhtúró
1 marék bazsalikom
1 gerezd fokhagyma
4 dl krémes joghurt

őrölt fekete bors
olívaolaj


A Juhtúrós padlizsántekercs elkészítési módja:
A padlizsánt vékonyra szeleteljük, majd egy műanyag tálcán, besózva állni hagyjuk fél órát. Leitatjuk róla a keserű levet, majd kevés olíva olajon megsütjük mindkét oldalát. A juhtúrót habosra keverjük egy pár kanál joghurttal (fontos, hogy krémes, és ne híg joghurtot használjunk. Ennek hiányában inkább legyen benne tejföl!), sóval, borssal és az apróra tépkedett bazsalikom felével. Minden padlizsánszeletet megkenünk ezzel a töltelékkel, majd feltekerjük, és a fokhagymás joghurttal, még több bazsalikommal tálaljuk.


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei


A juhtúrós padlizsántekercs elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook