Jön a VB... tévé elől menesztve leszünk? (beszélgetés)
engem csak azért zavar ez a sok foci-viadal, mert akárhova megy az ember (szórakoztató etető-itató egységekbe) mindenhol a focit nyomják az arcába kivetítőn. de tényleg mindenhol :((
pedig szerintem kb ugyanannyi ember letojja ezt az egészet, és inkább hallgatna zenét, vagy bármit, mint amennyit érdekel a meccs.
jajj, de most lett vége a BL kupának (vagy mi a neve, aminek a végén madrid vs madrid mérkőzés volt ... LOL :)))))) meg amúgy is minden évben van ilyen kupa, olyan liga, izémizé, közben meg vannak a hazai meccsek, faludöntők :D
remélem azóta találtatok megoldást a kukoricapattogtatás kérdésére is :)) (mikróban simán kipattog amúgy, nemcsak a zacskós, hanem a sima is:)))
Három tévénk van.
Nem halok bele, ha valamelyiken az fog menni:)
Lehet néha belenézek:)
Na, azért, mert most olyanok játszanak, akik tudnak is focizni! DDD
Szóval, ilyenkor " az egész világ " odafigyel.
Ha másra nem, hát arra; hol akartak robbantani? Mert ilyen is lesz.
Egy szer ilyen alkalommal kellett tv-t vennünk, mert elromlott a régi.
Mi volt hozzá ajándékba? Kukuricapattogtató!!!
Persze, nem azt vettük, de 1 hétig durciztam, mert nem lett kukoticapattogtatóm. Szóval nagy dolog ez a hónap!
És most nem Mezőkövesd játszik Debrecennel.DDD
Ezzel együtt, őrjítő, mikor a gólnál kiabál a riporter.:((
"Jön a VB... tévé elől menesztve leszünk?"
IGEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!
nem értem, hogy ez most miért ilyen nagy szám. mindig van valamilyen focis esemény, ha nem vb akkor ilyen kupa, olyan bajnokság, mittomén.
akit érdekel a téma, az mindet nézi, akit meg nem, az egyiket sem.
nálunk csak egy...
egyedül én a megnyitót fogom szerintem megnézni..
Az kellene még! Hálistennek nem nagyon érdekli, de bekapcsolja.
Ha áthallatszik , és zavar, szólok; halkítsa le.
Jól néznénk ki! Szerencsére épp ma mondta, hogy későn lesznek, ő meg 22-kor szpatty.:))
Nyugi,egy csomó meccs(nem minden)este 22-kor kezdődik és lesz olyan is ami éjfélkor...
Lesz amit én is nézek,de kaptam egy kis zsét a faszimtól a vb-re..könyveket vehetek belőle:)
További ajánlott fórumok:
- 2013 nyarára bombanők leszünk!
- 30 felett😊Nyárra bomba nők leszünk😊
- Ma reggel tudtam meg, hogy este farsangi buliba megyünk.Kb.20-an leszünk.Sütit kell vinni.A gond az, hogy nem tudok sütni...
- Csinik leszünk!
- Számíthatok arra, hogy majd egy pár leszünk?
- Miért azokba leszünk szerelmesek, akik alig foglalkoznak velünk?