Csinik leszünk! (beszélgetés)
DOCENS : Hát jó neked!!!!!!!
Gratulálok hozzá!!!
Mi is a legjobb úton haladunk!!!
Hogy fogyiztál és mennyit sikerült fogynod?
Szia!!!
Gratulálok a ballagásodhoz!!!
Hát nekem se kellett volna lángost ennem tegnap ...
Ma már nem engedek magamnak semmi nem fogyiba illő kajcsit :)
A bögre zöld teámat már meg ittam.
Hát látom sehol senki, mindegy akkor egyedül írkálok ide aztán hátha kedvet kap más is és lesz fogyitársam.
Ma reggel ki mentünk a piacra és nagyon jó lángos illat volt és hát vettünk azt délelőtt megettem , de semmi mást nem ettem még ma és már este fél 7 van , próbáltam kompenzálni a lángost , ja és még tornáztam is Rubint Réka dvd-jére. Szerintem így nem hízok a lángostól , picit később eszek egy kefirt felvágottal sajttal és zöldségekkel , és mára ennyi a kajcsim.
Reggel meg mértem magam hát egy kilóval több mint az előző mérlegelőm eredménye , de az gyorsan le megy és utána küzdök , hogy 6 - ossal kezdődjön a súlyom :)
HAHÓ!!!!!!!!!!!!
Sehol senki?????
Sziasztok csajok!!!!
Élelmiszer boltban dolgozom és ott sok a kísértés , ezért nekem előre kell készítenem a kajcsit , hogy ne csábuljak el a boltba csajok holnap reggel méreckedjetek meg és az lesz a közös fogyink kiindulási eredménye és hetente meg írjuk az eredményeket , benne vagytok???
igen ,tetszik a leírt diéta.Úgyhogy holnaptól kipróbálom ........:)
Vagyis akkor még ma ami itt van az asztalomon gyorsan elfogyasztom/nasi/hogy holnap már ne tudjak rá járni....:)
Tarthatnánk hetente fix napokon mérlegelőt is .
Benne vagytok?
Vagy nem is akar senki velem fogyizni :((( ???
Gratulálok a babucid hoz!!!
Neked tetszik a nagyvonalakban leírt "diétám" ???
Vagy van más ötleted?
Szia!
Te is hasonlóan táplálkozol mint amit én kitaláltam , lenne kedved velem együtt folytatni a diétádat látom , hatásos a dolog mert sokat fogytál :)
sziasztok!
Nagyon lenne kedvem nekem is megszabadulni kb.10 kg -tól.Dec szültem most már nem szoptatok úgyhogy itt az ideje lefogyni.Most 68 kg vagyok.
Sziasztok:)
Én is csatlakoznék:)
A diétában én a következőre gondoltam : Sokat kell inni , sportolni , sok zöldséget és gyümölcsöt enni Reggel: turmix (tej, banán, műzli). vagy zöldtea.
Tízórai: gyümölcs
Ebéd: saláták , csirke husi ....... az a lényeg hogy ha pl levest eszel akkor már ne egyél másodikat , vagy a főzelék mellé már ne egyél husit ...stb
Uzsi: gyümölcs
Vacsi: gyümölcs vagy joghurt esetleg turmix...
persze a diétával kapcsolatos dolgokat meg beszéljük , csak nekem lenne egy ilyen ötletem :)
Szio!
csatlakoznék, nekem nem az utolsó kilóim, de valahol félúton járok....
Sziasztok!!!
Ez már a sokadik fórumom de a sokadik minusz kilóm is :).
Szeretnék az utolsó kilóim leadásához társat / társakat keresni , ha van kedved és plussz kilód csatlakozz !!!
:)
Zsanzi
További ajánlott fórumok:
- 2013 nyarára bombanők leszünk!
- 30 felett😊Nyárra bomba nők leszünk😊
- Ma reggel tudtam meg, hogy este farsangi buliba megyünk.Kb.20-an leszünk.Sütit kell vinni.A gond az, hogy nem tudok sütni...
- Jön a VB... tévé elől menesztve leszünk?
- Számíthatok arra, hogy majd egy pár leszünk?
- Miért azokba leszünk szerelmesek, akik alig foglalkoznak velünk?