Jól értelmezem? (beszélgetős fórum)
Kicsit kritika volt, de majd leesik. Xd
Erre az a normális reakció,hogy nem mond semmit:ez a magabiztos reakció.
Feltehetően ő is szokott lányokkal beszélgetni itt-ott,akár meg is szólítja őket,és tudja,hogy EZ MÉG nem jelent semmit.
nem érdemes ezen elkezdenie hőzöngeni,hogy:de milyen volt,tetszett-e,jó volt-e a dumája..csak felesleges vitát kavarhat vele.
Márminthogy? Ő úgy volt vele, hogy amíg hozzá megyek haza és őt szeretem addig nincs gond.
Pff, ez a kérdés téged foglalkoztatott vagy őt?:)))
Nincs ebben semmi gáz nem féltékeny típus. Én mikor az exem megcsaltam annyit mondott, hogy legalább gyakoroltam :D
Lehet nem is hallotta :)))XD
Gondolom neked tetszik, hogy kikezdtek veled, és gondolom ismered annyira a párod, hogy tudtad, nem lesz ajtócsapkodás belőle, ha elmeséled neki.
Gyakorlatilag úgy reagált, ahogy sejtetted, mégis valami laza féltékeny puncsolást hiányolsz?
Örülj neki, hogy megbízik benned.
Igen, ez a bizalom.
Már ha más téren elhidegülést, közönyt, távolságot nem tapasztalsz.
Ha igen, akkor sem a fórumtéma a gond.
Rosszabb lenne, ha a párod mindenre, mindenkire féltékenykedne. :) Egy férfi nem csinál ügyet ebből, hacsak te nem fújod fel. :)
Úgy érzed elhanyagol, közönyös lett irántad?
De ha nem történt semmi, Téged nem érintett meg a dolog, lényegtelen volt ..... akkor minek mondtad el egyáltalán? Tesztelni akartad a párod, fel akartad piszkálni? Mégis milyen reakciót vártál?
Akkor aggódj, ha a gondolataid, érzéseid nem érdeklik. Ha egy ilyen vonatos izé, az semmit nem jelent.
örülök, hogy jól elszórakoztok :) pont azért kérdeztem, mert nem voltam benne biztos, hogy ez baj e. Na mindegy
Én párbajra hívnám a gaz csábítót,ott megölném.
Majd a hölgyet is leszúrnám,ezzel megmentve a becsületét.
Aztán visszavonultan élnék egy sötét erdő mélyén,szívemben a gyász emlékével...
Szerintem meg te nem látod normálisan az párod viselkedését. Megbizik benned, örülj neki. Vagy azt akartad, hogy elkezdjen kérdezősködni?? De miért??
úgy látom nagyon nem érted! nem erről beszélek. De nem mindegy, hogy valaki normálisan reagál valamire, vagy nem érdekli valami.
Hogy micsoda pasik vannak! Képesek bizni a barátnőjükben... Ilyet.. Talán az hiányzott,hogy nem verte bele a fejedet az ablakba? Akkor örülnél,hogy lám,szeret,mert milyen féltékeny! Pfff..
nem akartam ismerkedni, meg nem is igazán volt az. De úgy viccesen elmondtam neki, kíváncsi voltam mit szól. Nem biztos, hogy eltudom magyarázni jól..
Miért mondtad el neki? Mi volt a célod? Mit mondtál neki pontosan?
Örülj neki, hogy ilyen a párod, hogy 100 %-ig megbízik Benned!
Dehogynem. Ez egy szemét, nem érdemel meg téged. Dobd ki és keress egy olyat, aki megbecsül és értékel ;)
Igen,Te látod rosszul! A párod egy normális pasi, amilyenből kevés van! Becsüld meg őt!
DE! Hagyd el.
Vár az új kaland a vonaton.
amúgy jól írja moonlight is,ez nem megismerkedés.
de azért kicsit nem kellett volna, hogy jobban érdekelje a dolog? lehet én látom rosszul?
Mi ebben a gáz?:)
Gáz lenne, ha megbeszélték volna, hogy hívják egymást, vagy találkoznak... de így....bárkivel, bármikor, bárhol megeshet ilyen történet!:)
Végül is mi az amire nem reagált Othello módján? Arra, hogy elmondtad, hogy fel akartak szedni, de letojtad, vagy azt adtad elő,hogy milyen jót ismerkedtél a vonaton?
Mi volt a célod azzal, hogy elmondtad neki? Fel akartad piszkálni a féltékenységét,vagy dicséretre vágytál, mert milyen megingathatatlan vagy?
De neked ez ugye nem elég jó válasz?
De akkor nem arról van szó, hogy megismerkedtél valakivel, hanem leszólított egy pasi, akit leráztál! Ez nem megismerkedés!
További ajánlott fórumok: