Jók a természetes módszerek a teherbeesésnél? (tudásbázis)
Én is csinálom az AVIVA tornát azt megmondom hogy csodálatos az eredmény már 2-szer menstruáltam az idén és mellesleg évente egyszer szokott megjönni gyógyszerrel.De szerintem az aviva nagyon sokat segít már csak a babára várok.
majd jön őőőőőő is biztos:-):-)
Ha még aktuális, előtte ajánlom szíves figyelmedbe ..
"Az AVIVA-MÓDSZER lényege, hogy a 28 év kutatási eredményeit összefoglaló ritmikus gyakorlatsorok hormonális változást idéznek elő szervezetünkben." - mondja Tóth Lívia rekreációs sportoktató. Lívia egyike azon 46 hivatalos oktatónak világszerte, aki magától a módszer kifejlesztőjétől, Aviva Steinertől tanulta meg a helyes technikát. "A tulajdonképpen végtelenül egyszerű gyakorlatok hatására a fokozott vérkeringés több hormont, vitamint és oxigént szállít a nemi mirigyekbe, szervekbe, és ezek hatására megindul a "gyógyító" folyamat. A korunknak, állapotunknak megfelelő hormonszint visszahat a hipofízisre, a központi hormonális szabályozórendszerre, amely ezután "egészséges" utasításokat fog adni."
A tornagyakorlatok segítségével minden nő hatalmat gyakorolhat havi ciklusa fölött: késleltetheti vagy siettetheti, de akár egy adott napra is beütemezheti azt, lerövidítheti időtartamát, csökkentheti menstruációs fájdalmait, rendszeressé teheti eddig csak hébe-hóba jelentkező mensesét, illetve az idő múlásával csökkenő ösztrogénhormonokat mozgásba hozhatja, amelynek következtében eltűnnek a menopauza kellemetlen kísérő tünetei. Bizonyos időben, bizonyos mozdulatokkal elősegíthető vele a gyermekáldás, sőt a mozgás során létrejött altesti vérbőség akár a petevezetékek letapadását is oldhatja, így megszüntetheti a meddőség egyik okát, illetve elkerülhető vele a nem kívánt várandósság is.
Csodálatos visszajelzések vannak, beszámolnak - ciszta elmúlásról, mióma elmúlásról, havi ciklus rendeződésről. A legcsodálatosabb, hogy babát vár több olyan asszony, aki eddig ezt nem remélhette.
Remélhetőleg az AVIVA MÓDSZER egyre szélesebb körű elterjedése egyre több embernek ad segítséget. Nagy előnye az AVIVA MÓDSZER-nek, hogy a gyakorlatok elvégzése nem igényel semmilyen különösebb létesítményt, szakosztályt, bárhol végezhető - otthon, várakozás illetve utazás közben, stb.
Ha én vagyok a kérdezett:
Természetes módszernek a szexuális együttlétre gondoltam.
Néha túl jó !
Nem akar gyereket az ember, mégis lesz !
További ajánlott fórumok:
- Tuti teherbeesési módszereket tud-e valaki?!
- Férfi spermaszám csökkenés javítása természetes módszerekkel
- Milyen természetes módszerek vannak a szülés megindulásának elősegítésére?
- Milyen természetes módszereket tudtok pattanások ellen?
- Sopron, Szombathely felé Lyme-kórt természetes módszerekkel gyógyító orvost ismertek?
- Dúsabb arcszőrzet természetes módszerekkel, hogyan érhető el? (szakáll)