Jöhet a foga a 3 hónapos+1 hetes kislányomnak? (tudásbázis)
A chamomillából a 15-ös sok?
És gondolom műanyag kanálból. Én a múltkor lelkesen adtam be fémkanállal a homeos cuccot. :p
Az én fiam most három hónapos. Szintén egyre nyűgösebb és produkálja az összes tünetet, amik estére erősödnek. Néha már remeg, ha valamit nem tud a szájába gyűrni. Akkor lehet ránk is ez vár? :o
Én vettem rá dentinoxot, de lenyalja. Úgyhogy nem merem használni.
Borostyán láncot ajánlottak rá. Valakinek az használt?
Fuuu, nagyon durva!!!
Szegénykék:( alig van idejük élvezni ez a gondtalalan pár hónapot:(((
Persze! Engem a dokink hülyének nézett, mikor a 3 hónapos fiammal bementünk hozzá, és mondtam, hogy 2 foga van.
Aztán megnézte, és tényleg volt. A nagyobbik fiamnak 11 hósan jött ki az első, lányomnak pedig 5 hónaposan. Minden baba más.
szegényke.
ha nagyon gáz egy kis nurofen mehet neki, neki se jó ha szenved.
Reginek a dentinox krém is hatásos egy ideig...
nekünk is hónapok óta megy a dolog... 13 hónapos de még egy sincs, ill. 5 hete már érződik egy pici szilánk de még mindig nem tört át...
nekünk segített a borostyán lánc, most már ajánlom mindenkinek :) előtte kételkedő voltam én is, de a folytonos nyüszi után inkább úgy voltam vele próba cseri... hiszen gyógyszeren nem élhet egy gyerek
További ajánlott fórumok:
- Létezik, hogy a 3hónapos és egy hetes kislányomnak jön a foga?
- 3, 5 éves kislányomnak lyukas a két hátsó foga alul. Ha elviszem fogorvoshoz csinál valamit a foggal?
- 15 hetes kislányom nem szívesen fogadja el a gyümölcsöket amiket egy párszor kínáltam neki.Lehet, hogy korai még adni neki?
- Kislányom 3 hónapos. Lehetséges, hogy nő a foga? (Van egy fehér pötty az ínyén)
- 6 éves kislányomnak az első tejfoga nem esett ki, viszont beljebb már elkezdett nőni a csontfoga. Mit csináljak?
- 5 éves kislányomnak mozog a tejfoga, de már mögötte kibújt a csontfoga is.Ez normális?