Jogi tanácsra lenne szükségem! Nagynéninek van láthatási joga? (beszélgetés)
ismerek olyat hogy a férj haláláért a családja a feleséget hibáztatta, pedig erre semmi okuk nem volt.(érvük hülyeség volt: a feleség miért nem vette előbb észre a rákot a férjnél...)
erre feleség megszakította velük a kapcsolatot, szerintem igaza volt, bár idővel rendezhették volna a dolgot, de makacs volt mindkét fél...
támadták amikor neki is nehéz lehetett, segíteni kellett volna, nem anyagilag gondolom
meghalt a férje... ez egy más állapot, nemhiába egy év a gyászév, kell idő hogy letisztázódjon benne minden... és egy anya sose tiltja a gyerekének azt ami jó, valószínüleg volt valami nézeteltérés, vagy értékrendbeli dolgok amiért a nagynénire pikkel
mikor volt a haláleset? mert ha egy éven belül, idővel még oldódhat a dolog
ki volt hibáztatható a halálesetért? nagynéni neheztel e a feleségre és fordítva?
csomó kérdés merül fel...
a jogi út itt hülyeség, a kapcsolatot kéne megvizsgálni, min csúszott el és lassan, helyrehozni, kompromisszumokkal
a nagynéninek az anyával kéne rendezni a kapcsolatát, megbeszélni a gondokat és akkor valószínüleg találkozhatna bármikor a gyerekekkel...
jogi út nélkül is
szerintem ez az egyenes út
Ilyesmi lehet a háttérben!
Én úgy gondolom, ha valaki tiltással nevel, hazudni tanít! :)
Na, ez egy jó kérdés!
Nem tudjuk, soha nem is szerett a sógórnőt, bár már évekkel ezelőtt elváltak a szülők!
Adott egy helyzet, melyben apuka meghalt!
Apuka testvére szeretné tartani a fiatalkorú (14 és 17) gyermekekkel a kapcsolatot (a gyerekek is szeretnék), de anyuka nem engedélyezi?
Bíróság szabhat láthatást a nagynéninek?