Tanácsra lenne szükségem. (beszélgetés)
"kellemes szavak nem öszinték az öszinte szavak pedig nem mindig kellemesek,"
Egyetértek,de ne sarkítsunk ennyire) Ugyanis vannak kellemes,és egyben őszinte szavak és vannak kellemetlen őszintétlen szavak...
Az is elgondolkodtató hogy is tudnánk itt idegenben őszintének lenni,mikor általában a történetek negyedét sem ismerjük,mégis általában kerek képet kreálunk magunkban és arról alkotunk véleményt:) Pedig sokkal tovább élhetne tényleg egy fórum ha kérdeznénk..
nem tűntem el, csak nem tudtam itt lenni...
elfoglaltságom akadt.
Én arra próbáltam célozni, hogy a fórum kiírója túlmisztifikálja ezt a dolgot. Nem is gond neki, de úgy tesz, mintha... mert bizonytalan magában és nem kap elég visszajelzést. Dehát a saját magam felé történő visszajelzés az visszajelzés a számomra? Önbizalom-erősítésnek jó, de azért nagyon finoman kell csomagolni, nem nyíltan.
Egyébként nem értem, a fórumkiírójának véget ért egy kapcsolata? Elgondolkodtató, hogy miközben a férjét emlegeti, ez a téma jelent neki gondot.
Nem is kell óhajtanod beszélgetni, de ez is egy nyilvános fórum.
Először is a szépség nagyon relatív. Ami nekem szép, az Neked nem és fordítva... A pasik is így vannak a nőkkel. Látod, szerintem -mint nő szerint- démon24 szép fiatal nő, igazán érzéki, kicsit vad, a megszólaló fiatalember viszont negatívan értékelte...
Amúgy nem beszóltam Neked, de úgy érzem, hogy nem egy problémát közvetítettél, hanem megerősítést vártál arra, hogy Te szép vagy, okos és jó. És gondod sincs ezzel -elméletileg- hiszen most említetted, hogy férjnél vagy...akkor mégsem ijedt meg tőled mindenki.
kösz a beszólásodat.....de erre igazán nincs szükségem. a hülye megjegyzésedet tartsd meg magadnak.....szerintem pedig te vagy az álszent.....mindenki magából indul ki.
még a férjem sem mond ilyeneket nekem, pedig ő tényleg tudja, milyen vagyok....
veled nem is óhajtok tovább beszélgetni.
inkább hülye vagyok, hogy egy ilyen fórumot indítottam.
szóval azt mondjátok, hogy ne legyek okos?????? akkor mit mondjak, ha kérdezik, mi érdekel? mit szeretsz csinálni? stb......mert én akkor kezdem sorolni .....és az viszont sok minden......
az viszont jó, hogy legalább egy férfi is bekapcsolódott a beszélgetésbe.....
Persze,hogy értem,hát én ne érteném?:-)
éles szem?Miért nem írtad előbb???már mindegy! :DDD :S
nem biza:) ahogy a pasiknál is van átlag-és van átlagon felüli (ha érted mire gondolok)
De éles szemnek kell lennie annak, aki kitudja szűrni a "búzát az ocsútól"-ahogy tegnap itt hallottam:)
csak légy óvatos:::::::::))))))))))))
sosem lehet tudni:::))))))) oszt nehogy nagyon meglepődk:)
Egy férfinak a szép nő belefér. De ha kiderül, hogy okos, akkor ők azt legyőzött ellenfélként élik meg. Még a legokosabbja is.:((
Tehát ha pasi kell, ne legyél okos, vagy legalábbis ne derüljön ki.
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek!!! Tanácsra lenne szükségem! :(
- Tanácsra lenne szükségem, a férjem gyereket szeretne, de én még nem.
- Jogi tanácsra lenne szükségem...
- Egy kis tanácsra lenne szükségem. Főnök beosztott kapcsolat, mi a véleményetek az alábbi szituról?
- Nagy babák szülei! Tanácsra lenne szükségem..
- Tanácsra lenne szükségem, ki hogy oldaná meg ezt a dolgot