Nagy babák szülei! Tanácsra lenne szükségem.. (beszélgetés)
Megnéztem a képeid. Nagyon helyes, aranyos kisfiad van.
"Soha ne foglalkozz azzal, hogy más hogy néz rád, mit gondol rólad. Baja csak annak lehet veled, aki magával sincs megelégedve."
Szia!
Kisfiam 2 éves korára felhízott közel 21 kg-ra. Még orvostól is megkaptam a magamét, hogy biztos össze-vissza szopik, meg nem jól etetem, meg, hogy milyen betegségei lesznek emiatt.
Most 4,5 éves és most is 20 kg. Szóval még kevesebb mint 2 évesen. Most olyan mint kortársai.
Mégegyszer köszönök minden hozzászólást, tanácsot!
Már tesztelve is a módszer, amit magamhoz illőnek találtam.. :)
"Nézz ránk! Nagy szülők, nagy baba!"
Ezt kellő hangsúllyal, aztán így ennek a témának vége is. ;)
Az anyukával, aki a megjegyzést tette, nem találkoztam. Először azt gondoltam, h majd beszélek vele erről...
De inkább nem!
Valóban csak azt árulnám el vele, h ez a "gyenge pontom".
Adok neki mégegy esélyt, aztán, ha újra bunkó lesz, akkor kő kövön nem marad.
ez a te szerencséd, majd helyre rak asszem párszor:D karakán kiscsaj lesz minden pánikod ellenére:D
lassan az ovonénit is lerendezi majd helyetted ha nem vigyáz a szemüvegére:D
tökéletes baba:)
nem is értem, hogy miért foglalkozol játszótéri anyukák megjegyzéseivel
Néztem én is a képeket, gyönyörű édes gyerek, kicsattan az erőtől, egészségtől, semmi gond nincs vele, és elfogultság nélkül, nyugodtan legyél büszke rá! :)
Az én kislányom hasonló alkat, most 4.5 éves múlt, 120 cm magas, 32 kg, tiszta izom (úszik, néptáncol). Én is sorban kapom a megjegyzéseket (főleg itt a Hoxán) hogy kövér a gyerek, a legutóbbi üzenet szerint "gyógyegér" feje van.
A játszótéri intelligenciáról meg ne is beszéljünk... Tényleg nincs más megoldás, mint keresztülnézni az ilyeneken, és visszaszólni, mert a gyerekkel semmi gond nincsen!!! :)
Nálunk is volt hasonló sztori a nagyobbik fiammal sőt nem olyan rég a kisebbikkel is . A nagyobbik fiam aki most 13 éves , nagy súllyal született , hatalmas baba volt . Egész 3 éves koráig tartotta ezt , de igazán arányos , gyönyörű kisgyerek volt csak épp nagyobb , mint a kortársai . Egyszer egy alkalommal oviba kísértük a nagyobb testvért ..a kisfiam még csak 1 éves volt így épp a babakocsiban aludt , mikor összefutottunk egy régi ismerőssel akit csak ritkán látunk . A nő benézett a kocsiba ..idézem " jajj de szép a kisfiad , de egy ekkora gyerek minek van még babakocsiba ? Nem ciki, hogy 2-3 évesen még kocsis ? " ..Hmm ..na akkor elgurult az én gyógyszerem is és közöltem , semmi köze hozzá miért van kocsiban ..amúgy ha tudna akarja épp, hogy betöltötte az egy évet ! A nő meglepődött és bocsánatot kért ! A kisfiam ahogy nőt úgy hagyta el a "nagyságát " ..mára pont az ellenkezője ami gondot okoz , ugyanis 13 éves 38 kiló 7. osztályba készül, de magasságra 5.-esnek nézik .
A másik sztori a kisebbik fiam , nála fordított a helyzet ! Ő átlag súllyal született , teljesen átlagos kisgyerek volt mindig , de kb az ovis kor elején rohamosan nőni kezdett. Ő is arányos , de a kortársaihoz képest 5-6 kilóval több és egy fejjel magasabb ...9 éves 3. osztályba megy , de többször kérdezték már hogy bukott e vissza , mert ő a legnagyobb az osztályban . Nála is mindig meg kell magyarázni ..neeeeeem bukott ..csak ekkora :) A két fiam közt 3 és fél év korkülönbség van ..fél fej magasság és 2 kiló :)
Igazabol en a masik veglet vagyok a kislanyommal. 3 eves lesz, 12,5 kg es 93 cm. Mindenki kisebbnek nezi elsore. Beszolast meg nem kaptam. De visszaszolnek a helyedben.
Mult heten volt egy anyuka a jatszoteren es a kisfia 1 eves lesz, a magassagat nem tudom, de nem alltam megkerdezni, hany kg. a kisfiu, mert husis volt. 14 kg.!!! Es anyuka buszken mondta, hogy Izraelbol kuldi az anyosa (aki gyerekorvos ott) a tapszert, azt kapja a gyerek... Nah, azert ez durva, hogy ennyire hizlalja a gyereket - szerintem!
tudom... de ez azért pffff..... ne haragudj, de én akkor is azt gondolom, h az anya hüylesége miatt a gyereket nem lehet bántani.... Ha pedig ezt teszed, akkor uolyan rosszindulatú vagy más gyerekével szemben, mint amiylennek te tartod a többieket....
Egy ygerek semmiről se tehet. Személyes dolgaidat rendezd le a másik szülővel, szólj be annak, h nevelje a gyerekét, de egy kisgyereknek beszólni.... aki szted amúgy sem érti......
azért mert a másik anya hüle, ne a másik ygereken csattanjon már a dolog......
Az anyának kell ,mondani, ha bajomn van, nem a gyerekének. Mit tehet az a kis lurkó róla?