Joghurtos Epersaláta 6 személyre recept


1 alma
1 körte
10 szem cseresznye
1 kiwi
20 dkg eper
1 natur joghurt
édesitőszer izlés szerint
A Joghurtos Epersaláta 6 személyre elkészítési módja:
hámozzuk meg az almát és a körtét, távolitsuk el magházukat. Vágjuk mindkettőt apro darabokra. Mossuk meg és magozzuk ki a cseresznyét. Mossuk meg az epret és vágjuk félbe. Hámozzuk meg a kiwit,és vágjuk vékony szeletekre. Egy salátás tálban keverjük össze a gyümölcsöket. Öntsük rá az édesitőszerrel simára kevert joghurtot. Hidegen tálaljuk. Jo étvágyat, nagyon finom!
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: davicsa, 2007. nov. 1. 22:29
A joghurtos epersaláta 6 személyre elkészítési módja és hozzávalói.