Meggyes-cseresznyés zabkorpás pite recept
50 perc
Zsírszegény
A Meggyes-cseresznyés zabkorpás pite hozzávalói:
2 evőkanál folyékony édesítőszer
4 tojás
vaniliaaroma ízlés szerint
13 dkg zabkorpa
3 dl tej
1 db natúr joghurt
csipet só
meggy, cseresznye kimagozva ízlés szerint
pici sütőpor
A Meggyes-cseresznyés zabkorpás pite elkészítési módja:
A tojásokat az édesítővel és a csipet sóval robotgéppel habosra keverem,majd belekeverem a zabkorpát tejet joghurtot sütőport és a vaniliaaromát. A gyümölcsöket a kivajazott jénaiba rakom és ráöntöm a tésztát. Előmelegített sütőben addig sütöttem, amíg a tészta nem vált el a jénai falától és a teteje szép rózsaszín nem lett.
Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei
A receptet beküldte: Kiss Mária, 2009. jún. 6. 17:14
A meggyes-cseresznyés zabkorpás pite elkészítési módja és hozzávalói.