Karfiolsaláta recept
45 perc
Kalóriaszegény
56/ad
A Karfiolsaláta hozzávalói:
- 500 g karfiol
- 2 evőkanál olívaolaj
- 1 evőkanál citromlé
- só, bors, petrezselyem
A Karfiolsaláta elkészítési módja:
A karfiolsalátát melegen köretként, és hidegen, salátaként is tálalhatod. Forralj vizet egy nagy edényben, tegyél bele sót. Tedd bele a torzsájától megfosztott karfiolt, és közepes hőmérsékleten főzd kb. 15 percig. Vedd ki a vízből és csepegtesd le, majd tedd salátás tálra. Az olívaolajból és a citromból készített öntetet öntsd rá, sóval, borssal és petrezselyemmel ízesítsd. Jó étvágyat!
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: csillibilli112, 2007. nov. 1. 13:52
A karfiolsaláta elkészítési módja és hozzávalói.