Jobb agyféltekés rajzolás (beszélgetés)
Körte, nemrég voltam a Doszpod Kata féle jobb agyféltekés rajztanfolyamon. Annyira profi volt az előadó (Kata), a rajzom meg annyira szép lett! Most nagyon magabiztosnak érzem magam :) Álmomban sem gondoltam volna hogy én majd lerajzolom Jack Nicholsont :D
Plusz: kompetens, alapos és lebilincselően tanít
Minusz: Lehel utcában van és parkolási díj 850/nap
Sziasztok!
Az Imre Dezső féle tanfolyam engem is érdekel. Van már valakinek tapasztalata??
Más tanfolyamot is ajánlhattok, ha tudtok. :)
Köszi
Sziasztok,
engem is érdekelne az Imre Dezsö tanfolyam. A 11 éves fiamat
szeretném beiratni. Volt már valaki nála tanfolyamon ? Mi a tapasztalata ?
Köszi !
Sziasztok!
Engem is nagyon érdekelne, hogy milyen egy Imre Dezső tanfolyam. Írjon, aki már volt ilyenen!
A lányomat szeretném rábeszélni, nem szeretném, ha csalódna.
Köszi!!!
sziasztok!
tudja vki a fórum olvasói közül, hogy ki lehet jobb agyféltekés rajz oktató? Hol lehet megszerezni az oktatói képesítés?üdv.Letti
A "merre forog a csaj"ábráról állapítják meg,melyik agyféltekénk dominál.
A fiam nem látja forogni,illetve annyit lát,hogy jobbra-balra leng.
Tehát a két agyféltekéjét képes egyszerre használni?
érdekes:D
Amúgy reál beállítottságú,nagyon rosszul rajzol:O
Én a Bal agyféltekés rajzolás híve vagyok...:))
Külön választódva működik?
Ez így nem igaz. A MÓDSZER megtanít élő modellről rajzolni. Egyes tanfolyamok, azok futószalag-jellege és az anyag lerövidítése miatt nem. De az egy másik kérdés, és az adott oktató hibája, nem a módszeré.
"A rajztudása nem lesz jobb ettől a módszertől" - ezt meg nem is tudom értelmezni, mit jelent a rajztudás, ha nem azt, hogy bármit le tudok rajzolni?
Aha,értem.
Megnéztem-Imre Dezső tartja-nem tudom,volt-e valaki nála.
Úgy gondolom,16 ezret megér,ha valóban jó.
nem, azt nem.
A rajztudása nem lesz jobb ettől a módszertől
Rendben,rákérdezek mindenképp.
Igazából 40 ezres tanfolyam-négy nap,de kupon akció van most rá,60 százalék kedvezménnyel lenne 16 ezer.
Az van kiírva a babakasszán,hogy hat éves kortól-de azért megérdeklődöm.
"vágjunk 2,54x3,17 cm széles kis téglalapot"
Ekkorát ilyen pontosan úgyse tudnál vágni, itt vagy elírták a tizedesvesszőt, vagy nem váltották át inch-ből (bár még az is kicsi lenne).
Sok mindent kell modellről rajzolni (a cipődet, rongyot, virágot), csak általában a portrét nem. Van már olyan tanfolyam is, ahol teljesen az eredeti módszert oktatják, élő emberi modellekkel és tükörből rajzolt önarcképpel, csak hát az nem 16000 Ft-os.
Gyerekeknek külön tanfolyamokat szoktak indítani, bizonyára a tanfolyam anyaga is más, mert nem nagyon hiszem, hogy napi 8-9 órát végig tudnának ülni. Kérdezz rá, de szerintem 14 év szokott lenni az alsó korhatár.
Most kuponakcióban 16 ezer forint a négy alkalom.
Gyerekek is könnyen elsajátítják?
Mert én a 6 éves lányomat vinném:D
Azaz,élő modellt nem tudnak rajzolni?
Most gondolkozom,hogy a fiamat beírassam-e.
Nekem könyvem van, ezt kezdtem el. Már rajzoltam néhány feladatot, de még elég gyatrák... Említi a képsíkot elkészítését, amit nem értek. Valaki legyen szíves megmagyarázni, köszi előre is.
Azt írják, hogy 2 db kell, 20x25 cm. Majd vágjunk bele 10,8x13,34 cm és 15,24x19,37 cm széles téglalap alakú nyílást, lásd az ábrát. Az ábrához pedig odaírják, hogy vágjunk 2,54x3,17 cm széles kis téglalapot.
Most akkor 2 db 10 cm körülit vagy 2 db 2 cm körülit? Nem értem.
További ajánlott fórumok:
- Jobb agyféltekés angol tanulás
- A nagyobbik fiam mindkét agyféltekét használja... Ez mit is jelent? Valaki hasonló helyzetben?
- Szimultán kétkezes rajzolás. MIt tudtok róla?
- Melyik agyféltekéd működik?
- Debrecenben szoktak lenni jobb agyfélteke rajzoktató tanfolyamok?
- Melyik a legjobb jobb agyféltekés rajztanfolyam Szegeden?