Jó éjszakát tápszerek- tényleg jó vagy reklám fogás? Mitől több mint a sima- merthogy duplája az ára. Kinek melyik vált be? (tudásbázis)
Igaz mi nem tápszerezünk, de van ilyen jóéjt tejpépben is. Azt próbáltuk, de nem vettem észre hogy jobban jóllakott volna tőle mint a simától. Ugyan úgy felkelt éjjel szopizni mint mikor sima tejpépet kapott.
Szerintem reklámfogás, max. csak sűrübb és jobban eltelíti a pocakját, de ugyan úgy éhes lesz pár óra múlva.
Nekünk bevált... Bár előtte sem volt túl rossz alvó a fiam.
Előtte kb. este 9-től reggel 4-5ig aludt.
Most hogy este fél adag jó éjszakát tejpépet kapja és utána fél adag tápszert, reggel 6-7ig alszik..
Szia!
az én fiam ette.Jobban jól lakott tőle.Mi a Mi...bét ettük.Tényleg jobb és sürübb volt.
Sziasztok!
Én épp 2 napja kérdeztem erről a gyermekorvosunkat. Nagyon jó és alapos orvos, és ő mondta azt nekem, hogy csak reklámfogás, mert bármelyik baba át tudja aludni az éjszakákat a "normál" tápszerektől is.
Sőt, alapvetően nem attól függ egy baba jóalvása, hogy mit adsz neki enni este, hanem attól, hogy egészséges-e, nem zavarja-e valami, pl: orrdugulás, orrfolyás, túlöltöztetés miatti izzadás, vagy épp fázik, vagy a hasa fáj, stb.
Az én 1 éves babám tegnap este rendes vacsit kapott és simán elaludt tőle.
Szia!
Nekem a jó éjszakátoktól ugyanúgy alszik mint a simáktól:)
Nem érzek különbséget.
Azért duplája mert ezekre nincs TB támogatás!
Valamiben biztosan más!
Mindenesetre mi még ilyet nem használtunk!Majd ha nagyobb lesz lehet h kipróbáljuk valamelyiket!:)
Működési elv alapján, amit mi tanultunk róluk említés szintjén, nehezebben lebomló, tartalmasabb, mint a sima tápszer. Én ennyit tudok. És nem lesz éhes, nem ébred fel olyan hamar a baba.
Az, hogy ez mennyire hatásos a gyakorlatban, sajnos nem tudom megmondani...Remélem lesz anyuka, aki tud segíteni :)
További ajánlott fórumok:
- 17 hónaposnak tényleg illene már átaludnia az éjszakát?
- Tapasztalatok Hippoallergén tápszerekkel
- 3-as tápszereket, Ki, Milyet, Mikor adott a gyerekének?mi a véleményetek róla?
- Hipp tápszerek (Infant Milk Plus 1-es)
- Tapasztalatokat gyűjtenék a "Jó éjszakát" tápszerekről.
- Mi a vélemény a Milumil Tápszerekről?