3-as tápszereket, Ki, Milyet, Mikor adott a gyerekének?mi a véleményetek róla? (beszélgetés)
az én kisfiam beba tápszert kapott két éves koráig, nagyon szerette.:)
Ma este a rossmannos sem jött be, még reggel megpróbálom.
Én a sima 2,8-as tejet adom neki, amit mi is iszunk. Egy kis méze teszek bele, és attól édesebb. Olyan szépen megissza!
Nekem is ma mondta a védőnő, h adjak 1,5% tejet hígítatlanul, ha nem akarja meginni.A mildibét most se itta meg, mert hirtelen kellett csinálnom, és az volt elől.
Nekünk nem jött be egyik sem, úgyhogy kénytelen voltam átállni a tejre. Azt legalább megissza rendesen, és nem kell kakaót raknom bele.
nekem is az van itthon, meg humana baby fit 1ből egy csomag vésztartalék.
nekünk most a rossmann-os van...gondoltam kipróbálom mert már nem győzöm venni a tápikat.Milánnak ízlik megissza úgyanúgy mint a többit,(mondjuk szerintem neki tök mindegy csak folyon :) )és szerintem se rossz,egy picit más az ízvilága mint a többinek,nem vészes! próbáld ki!
Két napja este nem issza meg a mildibét sem, reggel is csak kakaónak.Ma este kipróbálok vmi mást.
1 éves koráig humana baby fit 1-etettünk, aztán utána kellett váltanunk. De humanaból nincs olyan, ami kimondottan az 1 év feletti gyerekeknek van. Ezért próbálkoztam mással. A milumil tényleg rettentő büdi, de a nestlé is.
szerintem amit a numil csinál, az a büdös(milumil, mildibé), a humana baby fit volt eddig a legjobb nekünk, nem volt büdi, a milumilnál minden kakinál öltözetni kellet, olyan volt.most van a mildibé, kevésbé büdi, de kicsit sűrű.Anya vett ma rossmannosat, majd megírom ide, milyen volt.
Szerintem mindegyiknek szörnyű keserű utóíze van, és ráadásul büdösek is! De ez persze csak az én véleményem, meg a gyerekemé:)
Mi már nagyon sokféle tápszert kipróbáltunk, de én egyikkel sem vagyok igazán megelégedve az állaguk miatt. Mindegyik nagyon sűrű az előírt higítás alapján, a lányom csak úgy fogadja el hígabbra csinálom, így nem 30 ml-hez teszek egy mérővel, hanem 240 ml-hez 5-tel. Más különbséget nem vettem észre közöttük, az én lányom higítva mindet elfogadta.
Én úgy tudom, hogy 2 éves koráig ajánlott, utána ihat tejet. Nekünk volt gastros kivizsgálásunk, mert felmerült a tejérzékenység gyanúja és hiába lett minden leletünk negatív a doktornőnk azt mondta, hogy így se adjak 2 éves kora előtt tejet. A 3 évet még nem hallottam.
NEm bírtuk tovább a 3-as tápszereket. Akármilyet vettem nem ízlett neki, csak kakaóval itta meg, attól meg teljesen bepörgött a drágám. Úgyhogy sima tejet iszunk, egy kis mézzel. Azt legalább megissza, és szerintem se büdös, és keserű.
Megvettem a milumil 3-ast két hete, a simát. Egy hétig tartott a 600g-os doboz 2300-ért:( Most már ezt az 1 év feletti gyerekeknek valót vettem, de úgy veszem észre ez nem ízlik neki annyira. Eddig napi kétszer evett tápszert (reggel-este), reggel 300ml-t, este meg 250ml-t. De most már néha kihagyjuk reggel, és este is csak 2dl-t eszik meg. Reggelire is ha tápot kap csak 2dl-t hajlandó lenyomni belőle, de ez csak ennél az újnál jellemző. Mindegy, úgyis baromi drága. Helyette eszik sajtos kenyeret, meg mindenfélét:)
Sziasztok!
Mi is egy hete álltunk át a kislányommal(9,5 hónapos) a milupa milumil 3-ra, eddig csak szopizott, de mivel jön(nek) a foga(i), kegyetlenül szétrágott, így abba kellett hagyni.Kétszer kapja egy nap, úgy látom szereti, viszont egy 30 dekás zacsi elfogy 6 nap alatt.Engem is a dm-es, és a rossman-os érdekelne, hogy próbálta-e már vki.
köszi
Vera
Sziasztok! Az én kislányom 7 hós koráig HA tápszert evett (milupa milumil), most már Mildibére váltottunk, 9 hónapos lesz a hétvégén. Ő mindenevő/ivó, szerencsére, csak azt nem tudja az első naptól, hogy mi az elég. Láttam, lehet kapni olcsóbb Babydream fajta tápszert. Ismeri valaki?! Ugyanis nem győzöm ezt a rengeteg tápszert venni, hetente.
A kisfiam Novalac 3-ast kapja.Vanília ízű,nagyon szereti.
Remélem beválik Nektek is. Kislányod mennyi tápszert eszik (ml) általában egyszerre?
Tényleg ez jó kérdés! Pláne , hogy így megkérik az árát... Megvettem tegnap a miumil3-ast, de még nem kóstoltuk meg, mert még van a régi jól bevált humanaból. Remélem ízlik majd neki ez is, mert ha nem akkor egy csomó pénzt kidobtam az ablakon... És próbálkozhatok össze-vissza mindennel. A simát vettem meg, nem a gyümiset, majd meglátjuk. Ja, és nekem is sikerült olyat vennem, amihez adtak ajándékba frutaprát. A Danus meglátta, és teljesen ráizgult, rögtön adnom kellett neki egyet:) Olyan ari volt, ahogy toporgott érte:D
Meddig ajánlott adni a 3-as tápszert(babatejet)? Tényleg 3 éves koráig a babáknak?
Nálunk is nyügi nap volt ma, akkor valószínű, hogy a levegőben van valami :-)
Ja, majdnem elfelejtettem, köszi az infót! Holnap meg is nézem:)
Az én kislányom szeptember 28-án született.
Miket csinál? Hát szalad, kiabál, mondja, hogy nem, de, ka (az a kapcsoló), néha mondja, hogy anya, apa, de azt csak nagyon ritkán, meg ma mondta először, hogy cica:) Meg próbálkozik a kutyával is. Ja, és erősen hisztizik néha:D Ma is egy ilyen hisztis napon vagyunk túl...
Ti is októberiek vagytok? Az én kisfiam most lesz 1 éves 27.-én. Te kislányod miket csinál már?
DM-ben szoktam venni, ott 2299 Ft, ha jól emlékszem. Legutóbb amikor vettem volt hozzá ajándék Milupa 100%-os gyümi joghurt is a 9 hóshoz. Igen van a Tescoban is, árban ott is ennyi körülbelül. Meg gyógyszertárban is van, de ott drágább majdnem 500 Ft-al, legalábbis itt Nálunk. Van sima Milupa Milumil, meg gyümölcsös ízű is, ez utóbbit is megeszi kisfiam, de a simát jobban szereti. Nézd meg jól, mert tisztára ugyanolyan a csomagolása a gyümisnek, meg a simának, csak a (szemből nézve :-) ) a doboz jobb alsó oldalán van feltüntetve, ha gyümölcsös! 2-szer már jártam úgy, hogy nem figyeltem...
Humana 3-at 1éves kortól,Müllerben lényegesen olcsóbb.Sztem nagyon jó.
Szió! Azt megkérdezhetem, hogy ezt a milumilt hol lehet kapni? ÉS hogy milyen árban van? Bár mintha a tescoban láttam volna a múltkor, de lehet nem is az volt?
További ajánlott fórumok: