Jó alapozó érzékeny bőrre (beszélgetés)
Szia!
Én is a Forever gyógynövény és természetes alapú Sonya kozmetikai termékeit javaslom kipróálni.A bemutatójukon az előadásában a doktornő elmondta, hogy eddig ő sem talált olyan kozmetikumot, amit nyugodtan használhatott volna az érzékeny bőrére, de ezek közül egyikkel sincs problémája.Szerintem mindenképpen jó választás.
Egyértelműen a Sonya termékeket ajánlom.
A csoportom legérzékenyebb bőrű hölgyénél is zseniálisan működik.
Takar, ápol és kiegyensúlyoz.
Nem mellesleg annyira természetes, hogy simán ehető.
Nyilván nem ezzel lakik jól ugye :))
Küldhetek róluk tájékoztatást, ha szeretnéd.
Ha pattanásokkal küzdesz, akkor az alapozók csak rontanak ezen, de alkalmakra próbálkozhatsz a por vagy kompakt alapozókkal,ezek olyanok, mint a púder, a felvitele is ilyen, de lényegében alapozó, mert van benne zsíros komponens.
Azonban a mindennapokban csak kőpúdert használnék a helyedben, igaz, ez nem fed majd annyira, de nem tömi el a pórusokat, hanem megül a felszínén,így megakadályozza, hogy belejusson a kosz és a szmog, este pedig lemosod, így megóvtad a bőrödet a kosztól de a púder, lévén nagyobb szemcséjű és nem tömi el a pórust mert nem jut bele, egyben lélegezni is hagyja majd.
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan alapozót ami érzékeny bőrre jó? Sajnos nekem mindig is voltak pattanásaim, pedig már nem vagyok tini. Arckrémet se találok a bőrömre amitől ne pattogna ki. Alapozóból is már elég sokfélét kipróbáltam de eddig az alverde az amelyiktől nem alakultak ki pattanások csak az annyira nem fedi el a dolgokat. Nézegettem a neten de nem tudom hogy melyik lenne még olyan ami természetesebb anyagokat tartalmaz szépen fed és nem irritálja a bőrt.
Köszi előre is
További ajánlott fórumok:
- Kinek milyen arckrém vált be a száraz bőrre és érzékeny-száraz arcbőrre?
- Extrém érzékeny arcbőrre jó a kakaóvaj?
- Tusfürdő érzékeny bőrre
- A Nivea for Men after shave balzsam érzékeny bőrre vagy a Nivea for Men hidratáló arckrém jobb sminkeléshez?
- A G betűs borotvamárka érzékeny bőrre való gélével mostanság mindenki meg van elégedve?
- Melyik a legjobb arcradír száraz érzékeny bőrre, otthoni használatban?