Tusfürdő érzékeny bőrre (beszélgetés)
Kb. 3évig Dermax színezék-és illatmentes tusfürdot használtam, patikában, valamint dm-ben lehet venni.
(Ekcémám volt, idot akartam adni a borömnek, hogy regenerálódjon és ne zavarjam össze mindenféle vegyszerrel a folyamatban, jelentem, ki is nottem.) A parfümömet pedig imádom és nem borre fújtam, hanem a hajamra és a ruhámra, egyébként miért ragaszkodsz a tusfürdo illatához? Fél óra alatt elillan.
Most tetesept rozmaringos tusfürdot használok, olyat, ami ellazítja az izmokat és ízületeket, torna után kész élmény!
Érzékeny?
Ez nem érzékenység hanem allergia. Ki kellene deríteni, hogy mire vagy allergiás és utána keresgetni.
Én csak az olcsó tusfürdőket tudom használni és azok közül is azt, amelyik átlátszó vagy fehér.
Évekbe telt mire találtam egyet, amitől nem leszek kiütéses. A tesco tusfürdőt tudom csak használni. A baba cuccok szintén tele vannak olyannal, amit sokan nem bírunk. Ezért lesz a gyerekünk is már csecsemő korában allergiás (ekcémás). Olyat kell keresni, amelyikben minél kevesebb színezék, illatanyag van.
Sajnos nekem is ilyen a bőröm, egyik sem jó a tusfürdők közül.
Ajánlom neked a mannaszappant, nekem nagyon bevált!
További ajánlott fórumok:
- Kinek milyen arckrém vált be a száraz bőrre és érzékeny-száraz arcbőrre?
- Extrém érzékeny arcbőrre jó a kakaóvaj?
- Zsíros pattanásos bőrre milyen tusfürdőt vagy szappant használjak?
- A Nivea for Men after shave balzsam érzékeny bőrre vagy a Nivea for Men hidratáló arckrém jobb sminkeléshez?
- A G betűs borotvamárka érzékeny bőrre való gélével mostanság mindenki meg van elégedve?
- Melyik a legjobb arcradír száraz érzékeny bőrre, otthoni használatban?