Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Jelenleg (2013.július) mekkora könnyűszerkezetes (fa) ház építhető lakóingatlan céljából? Könnyűszerkezetes ház építése fórum

Jelenleg (2013.július) mekkora könnyűszerkezetes (fa) ház építhető lakóingatlan céljából? Könnyűszerkezetes ház építése (tudásbázis)

6. inta (válaszként erre: 5. - Kristo_f)
2013. jún. 30. 17:16
Én is megnéztem, hogy hülyeséget beszélek-e :)
5. kristo_f (válaszként erre: 3. - Inta)
2013. jún. 30. 17:13
Éppen az elöbb kerestem rá az "Anico"-ra :)
2013. jún. 30. 17:11

Igaz tavaly volt, de igencsak szép, majd' 150-200m2 házakban dolgoztam

Én se hinném hogy ilyen rendelet született volna

60m2 semmi szinte családi házban

Nézz ki a neten egypár kivitelezőt vagy az ÉMI oldalán emi.hu és érdeklődjél emilben. Szivesen adnak felvilágositást

3. inta
2013. jún. 30. 16:55
Egyébként az olyan nagyobb könnyűszerkezetes házépítők kínálatában, mint az Anico, a Készház stb még mindig elérhető a 100 nm fölötti építkezés is, szóval gondolom nincs 60 nm-es korlát.
2. inta (válaszként erre: 1. - Ágica10)
2013. jún. 30. 16:52

Én nem hallottam a korlátozásról, de ha a 60 nm nem fér bele, akkor leáldozik a könnyűszerkezetes biznisznek. Nem hinném, hogy az nem menne.

A maximum nm-t szerintem a helyi rendeletek szabályozzák, telekmérettől és területi egységtől (kül- vagy belterület stb)függően.

De az is igaz, hogy csak szerintemezni tudok, nem pedig jogszabályokra hivatkozni.

2013. jún. 30. 16:36

Jelenleg (2013.július) mekkora könnyűszerkezetes (fa) ház építhető lakóingatlan céljából?

Állítólag idén januárban korlátozták a maximum négyzetméterét, én 60nm-es épületet szeretnék építeni!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook