Jár valaki Budapesten jógázni, illetve szeretne, de nincs kivel? (beszélgetés)
Jó ideje járok, vagyis jártam, mert az utóbbi időben nem voltam.
A légkör jó, de ez szerintem minden jógastúdióra igaz.
Frenetikus hatással nem volt az életemre, mert ahhoz sokkal sűrűbben kell menni, azt pedig sajnos nem tudtam megoldani.
nem. abszolút megértem. az roppant idegesítő, ha valaki zavar a gyakorlásban.
odáig oké, ha mondjuk a szomszédban lakik, vagy a munkahelyről együtt lehet menni, mert akkor az utazás közben legalább lehet beszélgetni.
de semmi más egyéb előnye nincs annak, hogy valaki mással akar menni.
Én pl ilyen helyre (meg uszodába is) kizárólag egyedül szeretek menni.
Jógázni is egy kolléganőmmel kezdtem el, de borzasztóan zavart, amikor a gyakorlatok alatt kotyogott.
Örültem is, amikor elment a kedve és nem jött többet. (lehet, kicsit antiszociális vagyok?)
ha ismerőssel szeretne menni, akkor megérteném.
de egy másik tök idegennel??? azzal is kell valahol találkoznia, és akkor oda is egyedül megy:)
ráadásul egy másik emberhez csak alkalmazkodni kell, lehet hogy nem is ugyanabban a kerületben lakik, nem is tudnak együtt utazni (azt mondjuk megértem, hogy akkor lehet oda-visszaúton legalább beszélgetni), ha az egyiknek valami közbejön, az aztán akkor visszatántorítja a másikat is :S szóval szerintem a legjobb az, ha odamegy, aztán ott az öltözőben az első szimpatikus emberrel leáll beszélgetni, és máris van egy ismerőse :)
kb bármelyik jógastúdióba mész garantáltan nem leszel egyedül :D
ha egyébként sem valamelyik ősrégi barántőddel v barátoddal kezdesz el járni, akkor nem mindegy, hogy innen próbálsz egy másik idegent összeszedni, vagy odamész és ott leszel a többiek között? :)
mellesleg ha valahova rendszeresen jársz, akkor úgyis megismerkedsz azokkal akik szintén rendszeresen járnak.
szóval nem igazán értem mi ennek a fórumnak a lényege :)
Innen?
Innen tőlünk nem:)
További ajánlott fórumok:
- Szabadtéri esküvőt szeretnék, Budapesten. Tudnátok mondani néhány helyszínt?
- Saját kezűleg szeretnék esküvői meghívót készíteni, hol tudom beszerezni hozzá, ami kell? Budapesten!
- Hol nézzek körül Budapesten, ha kárpitozott franciaágyat szeretnék vásárolni?
- Fogamzásgátlót szeretnék íratni (18 vagyok) és megbízható, lelkiismeretes dokit keresek Budapesten, ajánlanál?
- Barátkozni szeretnék Budapesten
- Sürgösen szeretném megszerezni az "Elfújta a szél" c. filmet DVD-n. Budapesten hol tudom megvenni?