Jack Russell terrier bajban (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Nekünk is van jack russel kiskutyánk, kb 3 hónapos. Nem tudom, mi legyen vele, találtam, még nagyon pici volt. Nekem 3 gyerekem van, legkisebb 10 hónapos, és panelban lakunk, meg kell mondjam, beletört a bicskám...egész nap kárt csinál... a műpadló szegélyét kihúzkodta, elrágja aszék lábát, kukázik állandóan, hiába szólok rá...nem érdekli. Van sok játéka, azokat nem rágja, a cipőket annál inkább, férjem már ott tart, h el kell mennie, és néha nekem is megfordul a fejemben, mert ő nem egy lakáskutya...akkora mozgás igénye van, amit én nem tudok neki megadni...segítsetek, menhelyre nem lenne szívem adni, esetleg tanács, hogyan lehet jó kutyát faragni belőle???? Ugrál, ugat, szétszed, rág....nem fogtam fel, mi vállalok
Hát igen, nem könnyű úgy fogalmazni, hogy nehogy az ellenkező hatást váltsa ki.:/
De ha másképp nem megy, a menhelyek oldaláról lehet ollózni.
Többször olvastam olyan szöveget, amit úgy írtak, mintha a már halott kutya mondta volna (eleve abszurd, na mindegy). Lehet mindig ez jut szembe, és azért taszít.
Itt a Hoxán is volt valami hasonló cikk.
Engem sokszor megfog. Nem mindegy, hogy hogy van megírva és mi van benne írva.
Nem régen kerestem gazdit egy cicának. Én ezt írtam. Rengetegen megosztották. persze ez csak példa és az én véleményem.
" "Kormi vagyok, 9 éves. A gazdim elment a kórházba és hiába várom nem jön haza. Egyedül maradtam. Ha imádod a nyugdíjas korú macskákat, akik azért jók, mert már nem rohangálnak, pusztítanak, viszont nagyon dekoratívan tudnak különböző helyeken pihengetni. Na mármost ha van kaja, meleg, puha fekhelyed, szóval, ha van egy békés helyed, akkor jelentkezz, szívesen veled megyek."
ebadta.hu,
Ezenkivül fel kellene hívni a közelben lévő fajtamentésteket is.
A legtöbb hírdetést rögtön megoszthatod a facebook oldaladon is. Saját posztot is csinálhatsz.
Leírod a tényeket és utána idézőjelben egy megható szöveget ,mintha akutyus beszélne. Rengeteg hírdetés van, onnan is kiemelhetsz mondatokat ,ha nem tudsz írni. Kép nélkül kár felrakni, mert nagyon kicsi az esélye, hogy gazdira talál! Tehát képet mellékelj!
Lehetne hirdetni több helyen is.
Pl. Kiskutya.h, jófogás, apronet, gazditkeresek.hu, allatapro.hu... rengeteg hely van. Minnél több helyre felteszed, annál nagyobb az esély.
A fecbookon is nagyon sok hely van, ha gondolod oda is tudok elérhetőséget adni.
A NOÉ minimenhelyet vagy fajtaemntést is fel lehet hívni.
Ez a facen a fajta mentés.
Kislány, fekete-fehér.
Holnap le is fotózhatom és tudok képet küldeni
Sziasztok!
Tud valaki segíteni? Itt a szomszédomba 2 házzal arrébb egy nyaraló udvarára kiraktak egy pár hónapos Jack Russell kiskutyát.Ők maguk is találták, de mégsem viszik haza.Úgy gondolták, hogy majd a szomszéd eteti. A gond, hogy ez nem a megfelelő élet ennek a kiskutyának. Baromira unatkozik, ráadásul jön a tél, és ezt a fajtát nem is ajánlott kint tartani a hidegben, mert könnyen megfázhat.Én befogadnám mert egy angyal, de van már 2 kutyám és egy 4-hónapos babám, a férjem nem megy bele.Tud valaki segíteni?
További ajánlott fórumok:
- Ki milyen nevet adna egy Jack Russel terriernek?
- Mi a véleményetek a staffordshire terrier kutyáról? Érdemes tartani?
- Boston Terrier vagy Angol Bulldog?
- Yorkshire terriert szeretnék nagyon.Van valakinek tapasztalata?!
- Amerikai staffordshire terrier...Valakinek van ilyen kutyusa?
- Jack Russel Terrier viselkedéséről tanácsot kérnék!!!