Amerikai staffordshire terrier...Valakinek van ilyen kutyusa? (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni :
Egy kislány dobermann kutyusom van és neki szeretném a fülét vágatni .
Az lenne a kérdésem, hogy tudtok -e hozzáértő állatorvost?
Nagyon köszönöm!
:))))
hát igen...addig jó,még egy helyben vannak:))
Jajj de szééépek :) Na gratula Nektek:) Nem lesz egyszerű amikor már majd a 10, 10 felé szaladgál :)))
Emlékszem,hogy nekünk pótlást kellett adni nekik,mert mindig éhes maradt valamelyik a 14 közül :))
Gólyahír!!!
"014.január20.án 4:50 percre megérkeztünk mind a tizen:)))
Voltunk az állatorvosnál este..mondta,hogy nem csinálna még vele semmit,várna..hátha..
fél kilenc felé felmászott mellénk a nappaliban a kanapéra anyuka és eszméletlenül lihegett..egyszer csak felugrott...elkezdett nyüszögni,futni a lakásban..berohant a helyére,kapart és egyszer azt láttam,hogy elkezd nyomni...(doki azt mondta,hogy teljesen zárt a méhszáj és hogy figyeljen..adott 2 pár gumi kesztyűt,egy telefonszámot és 10 méter egér utat...)
mikor elkezdett nyomni,akkor is még teljesen zárt volta méhszáj...aztán egyszer csak..megérkezett egy kis fiúcska..2 percenként a többiek is..5en...aztán pihi..kb egy óra..addig rendeztem a helyüket.törölgetem őket.anyuka is aktív volt..aztán jöttek a többiek..volt amelyiknek nem volt placentája és burka sem..ezt külön meg kellett szülnie..9en voltak,vártam a bennmaradt méhlepényt,amikor a végére megérkezett egy csenevész kislányka:)))Becki...Ő volt a ráadás 4:50 perckor:))
kép az adatlapomon:))
Köszi! A tiéd is nagyon szép! :-)
A hétvégén csak megszületnek!
Kitartás! Sikeres éjszakát!
még semmi..:((
nagyon szépek:)))
Mi a helyzet?
Raktam fel képet!
azta..14??nálunk is sok lesz..kb a fele..elsőre elég lesz:)
58-64 nap a kutya vemhessége,de a 65 nap sem gáz még....de az már túlhordás..nem is ez a gond..velünk szemben lakik egy tenyésztő férfi,aki segít sok mindenben,ha kérdésem van,de neki chowchow kutyijai vannak és nem tudja megmondani,hogy hogy kellene ennek a fajtának viselkednie..az övéi már jó pár nappal előbb csinálják a helyüket..nekünk már a 63 nap következik és még semmit sem csinál..igaz én megcsináltam a helyét,de állítólag rendezkednie kellene.kaparni,ilyesmi..ő meg csak fekszik hol a helyén,hol a nappaliban..eszében sincs fészket "rakni"..remélem nem lesz trehány és majd az alommal fog foglalkozni..
:DDD
hát a vizslák elég kajlák:DDD
sajnálom:((
voltunk vele dokinál,csináltak Uht,de méhvizsgálatot nem..tehát nem vagyok előrébb..azt tudjuk,hogy nagy kutyik lesznek és,hogy sokan vannak(kb 7)..elvileg meg is tudja elleni őket,csak mikor??mert már lassan túl hordja őket...de nem látom,hogy készülődne...
További ajánlott fórumok:
- Az amerikaiak miért a 18-21 éveseket küldték a háborúba meghalni? Miért nem a felnőtteket?
- Az amerikai gazdaság kihat a magyar gazdaságra is, így az egyedekre is. Te mit vársz, mit remélsz Barack Obamától?
- Mi a véleményetek a staffordshire terrier kutyáról? Érdemes tartani?
- Amerikai staffordshire terrier, Pitbull rajongók gyertek beszélgessünk
- Amerikai stafford, Boston terrier imádók!
- Amerikai staffordshire terrier nevelése, tartása